uutta & kivaa? 

UUTTA & KIVAA

jatkossa parturiin alk. 15€

Viimeinen vuosi parturipuolella ei ole ollut helppo, korona leikkasi asiakkaista kerralla 30% pois. Onneksi tämä aika alkaa nyt olemaan takana päin ja varauskirjat täyttyy taas hyvää vauhtia. Tämän viimeisen vuoden aikana meillä on ollut aikaa miettiä Barber Shopin toimintaa, ja nyt ollaankin pudotettu uudistuksia hyvää tahtia. Alkuvuonna meillä alotti myös uusi kaveri, Ville. Villen aluetta on muokata meidän Barber Shop kokemuksesta elämys. Villeen voitte törmätä Barber Shopeilla, funtsimassa miten tästä saadaan vielä parempi, oli sitten kyse ikkunateippauksista tai koko konseptista. Sitten muutoksiin, ensimmäisenä muutettiin meidän koko hinnasto -> 


Tästä päivästä eteenpäin hinnastomme on porrastettu kolmeen kategoriaan: Antikristus, Jeesus & Opetuslapsi. Muutos näkyy hinnoissa, ja selkeyttää kokemusta. Vaikka parturit leikkaa Dick Johnson Barber Shopin alla, on heissä kuitenkin eroja: toiset ovat päässeet juuri aloittamaan työt ja toiset ovat leikanneet jo useita vuosia. Siksi näemme, että hinnoittelussa täytyy myös näkyä pientä eroa, muutos helpottaa kokeneiden kalenterin ruuhkaa ja nopeuttavat uusien tulokkaiden sisäänajoa. 


Uudet parturit ja juuri valmistuneet aloittavat opetuslapsi tasolta. Kun varaat opetuslapselle ajan, voit olla varma että lähdet parturista tyytyväisenä. Palvelut kestävät hieman pidempään, koska otteet eivät ole vielä harjaantuneet, mutta jälki on Dick Johnsonille tuttua priimaa!  Kaikki palvelut opetuslapsilta vain 15€ kappale. 


Kun opetuslapsen listat alkaa täyttymään, leikkuujälki on priimaa ja asiakaspalvelu on luontevaa, voidaan parturi korottaa Jeesukseksi! Jeesukset ovat kovan luokan partureita joilta taittuu kaikki vaadittavat parturin työtehtävät. Jos virheitä tulee, nämäkin ammattilainen osaa hoitaa tyylikkäästi. Jeesuksen kalenterissa on kiirettä, suosittelemme varaamaan ajan hyvissä ajoin.  Kaikki palvelut Jeesuksilta vain 35€ kappale. 


Kun Jeesus on työskennellyt useamman vuoden Dick Johnson Barber Shopilla, voidaan hänet nostaa Antikristukseksi. Heitä ei hirveästi ole, sillä tätä kunniamainintaa ei helposti saa. Antikristuksia voisi kuvailla Dick Johnson veteraaneiksi. Antikristukset eivät tee virheitä, ja jos tekevät, eivät ne niitä myönnä. Antikristuksien kalenterit ovat varattu viikoiksi eteenpäin. Kaikki palvelut Antikristuksilta vain 38€ kappale. 


Barber Shop Cult Jäseneksi?

Toinen uudistus on meidän Netflixiltä varastettu idea… Kyllä, kuukausimaksulla parturiin. Mikäs sen parempaa, asiointi käy huomattavasti jouhevammin ja säästät setelin kuussa. Barber Shop Cult -jäsenet saavat kaikki yllä olevat palvelutasot 29,90€/kk hintaan. Voit valita kuinka monta palvelu tarvitset kuukaudessa [1 tai 2 ]. 


Jos käykin niin, että et pääse jokin kuukausi parturiin, voit valita hyllystä hyvitykseksi minkä tahansa Dick Johnson -tuotteen. Kyllä, vaikka meidän Dick Johnson Serpent Parfyymin. Meidän mielestä alan fiksuin ja reiluin malli, kaikille!MITÄ MIELTÄ? ANNA PALAUTETTA!

Nimi:

Sähköposti vain jos haluat sen antaa [vastausta varten]

Message:


cult jäsenyys 29,90/kk

hinnasto - price list

Dick Johnson Barber Shop hinnasto on luokiteltu kolmeen tasoon, perustuen parturin kokemukseen. Uudet tulokkaat aloittaa tasolta 
Disciple, kun liike työtä on tehty muutama kuukausi ylennetään opetuslapsi Jeesus tasolla, tässä kohtaa pitää hallita kaikki Barber Shop työskentelen olennaiset osa-alueet. Jeesuksesta tulee Antikristus kun kokemusta on useampi vuosi takana, eikä konahduksen merkkejä kuitenkaan näy.

Antichrist - Master Barber - 38€ / palvelu 

Antikristuksien listat ovat täynnä useiksi viikoiksi eteenpäin, heillä on usean vuoden kokemus Barber Shop työskentelystä ja vähintään 3 vuotta siitä Dick Johnsonilla. Vaikka kokemusta on ei konahduksen merkkejä saa näkyä, tältä tasolta voi myös pudota pois.  Usean vuoden kokemus, mikä näkyy töiden viimeistelyssä & ammattilaisen otteissa.

Jesus - Professional Barber - 35€ / palvelu 

Jesus tason parturit ovat lähes täydellisiä,  Jesus on kovan luokan ammattilainen jonka leikkuu jäljestä tai asiakaspalvelusta ei ole sanomista, vakuuttava tekijä joka tasolla. Tämän tason partureiden työskentelyä on ilo katsoa, kuin sakset käy ja kone leikkaa. Heidän kalenterit täyttyy mukavaa tahtia, kannattaa varata seuraava aika hyvissä ajoin.

Disciple - Opetuslapsi - 15€/palvelu

Opetuslapset ovat hyviä työssään, ovat valmistuneet Dick Johnsonin Barber Skoolista tai aloittaneet työskentelyn Dick Johnsonilla. Laadusta ei ole sanottavaa, mutta listassa on vielä tilaa. Erittäin hyvä tilaisuus tutustua uuteen parturiin.  • TAMPERE BABRBER SHOPS
  • HELSINKI BARBER SHOPS
  • TURKU BARBER SHOPS

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key