VAPAAT TYÖPAIKAT | UUDISTETTU PALKKAUSMALLI


ALAN REILUIN KOMISSIOPALKKAUS 


Etsimme partureita Tampereelle, Turkuun & Helsinkiin sekä Jyväskylään!


Dick Johnson hakee joukkoonsa h#lvetin motivoituneita partureita. Välttämättä vuosia ei alalla tarvitse olla useita, mutta arvostamme intohimoa sekä tyylikästä ja tarkkaa leikkuu jälkeä. Otamme mukaan myös aloittelevia, joista koulutamme Dick Johnson ammattilaisia. Panostamme laatuun ja rentoon ilmapiirin barber shopeilla. Tarjoamme jatkuvaa koulutusta partureillemme.


Tarjoamme alan reiluimman komissiomallin. Meillä parturi saa suurimman osan leikkuusta. Hoidamme barber shopissa kaiken ylimääräisen, meillä parturi saa keskittyä leikkaamiseen. 


Tai soita: 050 470 1127  Ville / Barber Shop COO


BARBER SKOOL

BARBER SKOOL - ETKÖ OSAA MITÄÄN?


Dick Johnson Barber Skool koulutusohjelma on suunniteltu henkilöille, jotka eivät ole koskaan edes koskeneet saksiin, mutta halua alalle olisi. Ei siitä tosin mitään haittaa ole, jos olet harrastanut hieman kotiparturointia tai kouluttautunut pidemmälle, voit silti hakea mukaan.


Dick Johnsonilla sinusta tulee helvetin kova parturi (EHKÄ)! Tavoitteemme ei ole luoda liukuhihnaa, mistä painetaan pihalle epäpäteviä partureita vaan tavoitteemme on etsiä ne, joilla on paloa alalle ja kouluttaa heistä huippuosaajia.   


LUE LISÄÄ