SMALL BatCH  GROOMING KITCHEN!

High standards


Dick Johnsonin tehdas eli Dick’s Brewery, on korkeat standardit saavuttanut kosmetiikkatehdas Helsingissä. Tehtaalla on alan kovimmat standardit käytössään, ja siksi teemme useat tuotteet käsityönä, jotta saavutamme niille tarpeeksi korkean tason. Tällä hetkellä tehtaalla työskentelee yli 20 henkilöä ja tuotekehityksen parissa meillä on useita grooming -tuotteisiin erikoistuneita kemistejä. Tiesitkö, että Suomessa ei kouluteta kosmetiikkakemistejä laisinkaan? Siksi alalla on totuttu vahvaan oppipoikakulttuuriin ja tietotaitoa on lähdetty hakemaan jopa meren toiselta puolelta. 

Natural & Chemistry


Tehtaamme on monella tavalla poikkeuksellinen: panostamme tuotteiden raaka-aineiden puhtauteen ja pyrimme siihen, että ne olisivat suurimmaksi osaksi luonnollisia. Hallitsemme tottakai myös kemialliset raaka-aineet. Tehtaallemme on myönnetty luonnonkosmetiikka-alan yksi tiukemmista sertifikaateista, ECOCERT -sertifiointi, mikä on tae luonnollisesta laadusta ja puhtaasta tekemisestä. 

Small batch brewery


Käsityölähtöinen tekeminen mahdollistaa joustavamman tehtaan sekä pienemmät erät. Tämä auttaa meitä kehittämään tuotteita nopeammalla tahdilla sekä uudistamaan formulaatioita tehokkaammin, jos huomaamme tuotteessa jotain parannettavaa. Toimitammme tuotteita myös muutamille yhteistyökumppaneille, ja myös he arvostavat tätä mahdollisuutta tilata tuotteita pienissä erissä. 


Private label


Kuten juuri mainitsimme, valmistamme tuotteita myös muille. Pystymme hoitamaan tuotteen kehityksen alusta loppuun, tarvitsemme sinulta vain idean. Kosmetiikkatuotteiden valmistaminen on pitkä prosessi ja sisältää yli 50 työvaihetta, liikkuvia osia on yllättävän paljon. Toimimme mm. yli 50 eri raaka-ainetoimittajan kanssa, joka mahdollistaa sen, että saamme raaka-aineet markkinalta aina parhaaseen hintaan, sekä pääsemme valitsemaan aina sen laadukkaimman.


kuinka voimme auttaa?Name:

Phone:

Email:

Message:
all rights reserved