barber shop kallio

KALLION HOMMAT ETENEE LÖYSIMME TILAN Fleminginkadulta.

oletko parturi?  - > tarjoamme reiluimman komission. kysy vaikka!

BARBER SHOP KALLIO 2021 | JOULUKUU JA OVET AUKEAA!

Dick Johnson Barber Shop aukeaa Kallioon tämän vuoden (2021) aikana
 ja olemme nyt aloittaneet Barber tiimin kokoamisen. Etsimme tiimiin kovia ammattilaisia! Barber Shopin sijaintia Kalliossa on lyöty lukkoon, avaamme shopin Fleminginkatu vitoseen! Jos tiedät olevasi Kallion Barber Shopin asiakas jo nyt, voit tyrkätä sähköpostisi alla olevaan kenttään ja saat extra infoa projektin etenemisestä, sekä mahdollisesti pääset vaikuttamaan Barber Shoppiin liittyviin asioihin.

 Jos tiedät olevasi Kallion Barber Shopin asiakas jo nyt, voit tyrkätä sähköpostisi alla olevaan kenttään 

PARTURIKSI KALLIOON? - STORE MANAGER ROOSA 


Haluaisitko mukaan Kallion parturiporukkaan? Jos olet ammattitaitoinen parturi ja Dick Johnsonin meno sekä Kallio kuulostaa hyvältä, täytä hakemus tuosta alta. Kalliosta tulee älyttömän makea liike ja tilaa tulee olemaan usealle ammattilaiselle. Kalliossa pääset myös hyviin käsiin, sillä Roosa tulee ottamaan Kallion Barber Shopilla Managerin tehtävät. 


Roosa kuuluu niin sanottuun "Dick Originals" kokoonpanoon, sillä hän oli mukana avaamassa Dick Johnsonin ensimmäistä Barber Shoppia. Roosalla on siis useamman vuoden kokemus talon tavoista sekä ammattitaitoa ottaa koppia isommasta vastuusta. Roosa siirtyy Ruoholahden liikkeeltä Kallioon Barber Managerin rooliin. Kallion porukka tulee olemaan siis hyvissä käsissä!


Haluaisitko mukaan Kallion porukkaan? Jos olet ammattitaitoinen parturi ja Dick Johnsonin meno sekä Kallio kuulostaa hyvältä täytä hakemus tuosta alta!

 tarjoamme reiluimman komission. kysy vaikka!

voit hakea samalla hakemuksella tampere, turku & helsinki vuokratuolipaikkoja.  

barber shop kallio