Parranhoidon one, two ja kolme!

Olet nyt ollut useamman viikon ajamatta partaasi ja naamasi näyttää röllipeikon perseeltä. Mietit, että miten saat partasi viimeistelemään kasvosi tyylikkääksi veistokseksi? Varaa heti aika Dick Johnsonille parran trimmaukseen ja me huolehdimme partasi kuntoon ja jaamme salaiset vinkkimme. Alta löydät perusteet!

1.Todennäköisesti naamasi kutiaa kuin satiaisten peittämät pallisi. Tämä johtuu siitä, että ihosi parran alla vaatii kosteutusta. Tähän tarvitset helvetin hyvän partaöljyn ja valitset tietysti valikoiman suosituimman, eli Snake Oilin...

> Tiputa muutama tippa partaöljyä kämmenille ja hiero parran alle ihoon sekä partakarvaan.

2.Haluat että partasi on skarppi. Tähän tarvitset vitun tiukkaa partavahaa. Partavaha kosteuttaa myös partaasi, joten sitten kun vaimosi sisko seuraavan kerran istuu naamallesi, kikatus vaihtuu voihkimiseksi.

>Partavaha on kovaa, joten tarvitset tähän kynsiä. Kaiverra kynnen päällisellä hyvä pala vahaa. Lämmitä vaha notkeaksi kämmenien välissä. Levitä vaha sen jälkeen tasaisesti partaasi ja harjaa parta tyylikkääksi.

3.Viimeinen, mutta silti älyttömän tärkeä. Partasi kerää paskaa, mikä tarkoittaa sitä, että se on hyvä puhdistaa säännöllisesti ja oikein. Et halua käyttää perinteisiä pesuaineita, sillä ne kuivattavat partaasi liikaa. Tarvitset siis luonnollisen partasaippuan.

>Kolmesti viikkoon ota partasaippua mukaasi suihkuun ja pese partasi kunnolla.

4.Viikset vaatii oman aikansa ja ehdottomasti oman vahansa. Nämä änkyrät pitää rullata ja vääntää muotoonsa vahvalla viiksivahalla.

> Kuin partavahan kanssa tarvitset viiksivahan saamiseen purkista kynsiä, peukalon kynnellä on helppo noukkia nokare purkista. Vaha on erittäin kovaa, jotkut lämmittävät vahan notkeaksi, pitämällä suljettua purkkia veden alla. Lämmitä vahaa erittäin notkeaksi sormien välissä ja levitä viiksiin ja aloita muotoilu.

 

PARRANHOIDON ALOITUSPAKETTI