benny bryant - pure perfumes

Pure Parfum in its purest form is the most highly concentrated type of fragrance, providing a long-lasting and highly refined effect on the skin.


Kun astut huoneeseen muut tietää välittömästi kuka olet. Benny Bryant on tapa, jolla kerrot heille saapuneesi - tyylikkäästi ja itsevarmasti. Livebändi, kylmiä cocktaileja, savuinen jazzbaari ja läheisyys uuden kumppanin kanssa. Benny Bryantissa on kyse tasan yhdestä asiasta: korkeasta laadusta ja erottuvuudesta. Vivahteita ja aromaattisia tuoksuja joiden infuusio jättää voimakkaan unohtumattoman muistijäljen, jotta sinä voit elää parhaat hetket uudestaan. Ei välttämättä kaikille, mutta niille vaativille ja rohkeille, jotka ovat tarpeeksi itsevarmoja kantamaan oman tyyliinsä.


Benny Bryant nostattaa ja saa käyttäjälleen ainutlaatuisen olon. Korostamalla maskuliinisuuden parhaita puolia, ammattimaiset tuoksumaailmat jättävät tilaa kantajansa persoonallisuudelle. Tuotteet täyttävät korkeimmat standardit ja niiden valmistuksessa vaalitaan luonnollisia ainesosia ja ammattitaitoa. Tuoksuprofiilit on luotu rohkeista ja puhuttelevista yhdistelmistä, jotka puhuvat puolestasi hienostuneesti ja arvokkaasti. Maskuliinisia sekoituksia, klassista eksoottisuutta, nahkaa ja neilikkaa, sekä provokatiivisia itämaisia vivahteita. Kuulostaa ensiluokkaiselta? Sitä se on!

Benny Bryant on enemmän kuin vain parfyymi - se on tuoksumaailma, joka vangitsee huomion ja jättää unohtumattoman muistijäljen. Kun haluat ilmaista itsevarmuutta ja tyylikkyyttä, Benny Bryant on ainoa vaihtoehto.


Tiesitkö, että hajuvesillä on eri pitoisuuksia? Ja nämä pitoisuudet muodostavat itse asiassa erilaisia ​​hajuvesiluokkia. Nämä pitoisuudet vaikuttavat myös parfyymin hintaan sekä siihen kuinka pitkään tuoksu säilyy iholla. Mitä isompi prosentti, sitä pidempään tuoksu säilyy iholla.


Eau Fraiche: < 3%

Eau de Cologne: 2%- 5%

Eau de Toilette: 5% -10%

Eau de Parfum: 10-15%

Parfum 20-30% (Benny 37%)


You can add custom HTML / CSS / Javascript or Liquid code right here.