vihdoin täällä!

Suomen Parrakkaat-Yhteisön virallinen t-paita! Vain yhteisön jäsenille! Rajallinen määrä kokoja, varmista omasi tilaamalla heti.


Suomen Parrakkaat-Yhteisö on tarkoitettu kaikille parrakkaille! Yhteisön tarkoitus on olla paikka keskustella parroista, parranhoidosta ja muusta siihen liittyvästä, jakaa kuvia ja ajatuksia uskontoon, parran kokoon tai -muotoon katsomatta.

huom. t-paita vain yhteisön jäsenille.


Suomen Parrakkaat-Yhteisö on Facebookin karvaisin ja hyvähenkisin ryhmä, jossa karvaan, uskontoon tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta paiskaa virtuaalista ja verbaalista kättään päivittäin usean tuhannen parrakkaan ryhmä. 

Yhteisö on perustettu vuonna 2016, ja on siitä asti kasvanut tasaiseen tahtiin keräten ryhmään ison tiiviin porukan, yhteisön isolla Y:llä. 

Yhdessä on tehty hyväntekeväisyyttä, järjestetty ryhmän yhteisiä tapaamisia ja autettu siinä sivussa toisia jäseniä niin parran kasvatuksessa, -hoitamisessa kuin henkilökohtaisemmissakin ongelmissa.  Yhteisö toimii kuin hyvä kaveriporukka, toisten puolta pidetään ja jos joku perseilee, sekin korjataan kollektiivisesti yhdessä. 


Ei niin etteikö parran takia kannattaisi liittyä Yhteisöön, mutta Yhteisön takia kannattaa kasvattaa parta. Dick Johnson suosittelee kaikille karvaisille herrasmiehillle alla olevia tuotteita! Nämä ovat todettu toimiviksi monen parrakkaan testaamaan, sen kertoo tuotteiden arvostelutkin. Muista, että verkkokaupasta Suomen Parrakkaat-Yhteisön jäsenenä saat 15% alennuksen kaikista parranhoitotuotteista!

24,90 €
24,99 €
29,90 €