Miesten hiustyylit 2020

Kun heräät aamulla katsot peiliin, ja mietit miten selviät tästä päivästä, millä jaksan iltaan asti? Ymmärrämme, että ensimmäisenä sinulla ei ole mielessä, mikä hiustyyli on tätä päivää, miten kuumin Instagram trendsetter kampaa hiuksensa tai kuinka korkea pompadour - kiehkura tänä vuonna pitää olla... Ei se mitään, meitä kiinnostaa ja ehkä näistä vinkeistä on sulle hyötyä viimeistään siinä kohtaa kun naisesi kyllästyy sinuun ja vaihtaa miestä... mutta kyllähän me tiedetään kuka googletta "Miesten hiustyylit 2020"... sinä saatanan saamaton sinkku mies, tässä linkki Pornhubiin! 

 

Hiustyylit 2020 | Dick Johnson

 

Slickback - tämä vitun seksikäs tukkatyyli on ollut olemassa vähintään siitä asti kun Jeesus kuoli ja jos oikein muistan niin eikös Juudas rokannut slickbackkiä? Miksi slickback on suosittu, johtunee siitä että se on yksi helpoin tyyli yllä pitää sekä muotoilla. Aamulla kun heräät vedä tukkaan ihan saatanasti Grooming Tonicia. Nyt on hyvä väli hoitaa kaikki muut hommat, aamuseksiä että saa (saatanan turha läski), mene vetään se sun "aamumakkara". Kampaa yli määräinen Grooming Tonic hiuksista. Nyt sinulla pitäisi olla jo aika tyylikäs luonnollinen Slickback, mutta koska olet Dick Johnsonin miehiä, et jätä mitään puoli tiehen (paitsi naisesi orgasmin), nyt ota sormen päällinen Pomade Inepuisablea ja levitä se kauttaaltaan hiuksiin. Toista tämä 2-4 kertaa niin, että hiukset alkaa tuntumaan hyvältä muotoilua varten. Kampaa tukka taakse, that´s shit! 

Jos haluat säilyttää slickbackin iskussa suosittelemme käymään parturissa noin 3 -viikon välein!  

Tarvitset

 

Skinfade - on älyttömän seksikäs ja helppo tyyli vetää aamulla iskuun, mutta vaatii jopa kahdesti kuukaudessa parturissa käyntiä, jos haluaa pitää feidin mintissä. Skinfade ei ole hiustyyli vaan osa sitä, Skinfade viittaa siihen, että hiukset on häivytetty sivuilta ja takaa asteittain. Tukka päältä voi olla croppi, slickback tai vaikka pompadour. Skinfade yleensä vaatii todella vahvaa hiusvahaa, varsinkin hiuksien sivuille, koska hiukset ovat lyhyet, eikä niissä tällöin ole omaa painoa vetämään niitä alas. Tähän suosittelemme Grooming Tonicia sekä Fibre Waxia!

Jos haluat säilyttää Skinfadin häivytetyn lookin iskussa suosittelemme käymään parturissa noin 2 -viikon välein! 

Tarvitset

Crop - kuvasta huolimatta tämä, ei aina näytä linnunpelättimeltä, vaan on poikkeuksetta aika helvetin makee look. Crop on itseasiassa tällä hetkellä yksi suosituimmista tyyleistä maailmalla tosin ei vielä saapunut Suomeen, jos haluat erottua Skinfade -massasta tilaa Crop Dick Johnsonin Barber Shopilta. Tässä leikkauksessa olennaista on, että hiukset kammataan eteen ja ne leikataan suoraksi eli kropataan, vitun magee! Tämän muotoilu menee ehdottomasti nätimmin ripauksella Fibre Waxia ja muista laittaa pohjalle Grooming Tonicia.

Jos haluat säilyttää Skinfadin häivytetyn lookin iskussa suosittelemme käymään parturissa noin 3 -viikon välein! 

Tarvitset

Klassinen  - klassiset hiustyylit vaativat yleensä hiukan pidemmät hiukset, mutta ne on hyvä rajata niin, ettei hiukset tule korvien yli eikä takaa roiku hävytöntä piiskaa. Kun hiukset on leikattu näin, voit vaihtaa hiustyyliä lähes lennosta. Klassisiin hiustyyleihin lasketaan useita. Voit muotoilla hiukset klassisesti eli käyttäen kiiltoa antavaa pomadea sekä kampaa tai rennompana päivänä  Fibre Waxia. jos haluat rennomman lookin. 

Jos haluat säilyttää klassisen lookin iskussa suosittelemme käymään parturissa noin 4 -viikon välein! 

Tarvitset: 

 

Flat Top - Vaikka tämä leikkaus ei vaikuta, hirveän tekniseltä kyseessä on yksi haastavimmista leikkauksista, joten valitse parturisi tarkkaan. Tässä hiukset voidaan sivuilta ja takaa leikata, kuinka nyt ikinä asiakas haluaa, mutta päältä hiukset leikataan helvetin tarkkaan vaateriin, kun leikkaus on oikein tehty ja muotoiltu tarpeeksi vahvalla tukkajögöllä, voit asettaa pullon olutta hiuksien päälle, hiuksien hievahtamatta. Suosittelemme oil based tyyppisiä pomadeja löytyy täältä! Ennen kuin käytät oil-based -pomadeja lue tämä stoori!

Tarvitset:

Jos haluat säilyttää Flat Top lookin iskussa suosittelemme käymään parturissa noin 4 -viikon välein!  

 

Pombadour - Vitun magee, vitun vaikee handlata. Tätä tukka tyyliä hiumoitsevat saavat varata peilin itselleen pidemmäksi aikaa, meinaan Pombadourin lennokas etupaneeli vaatii sitten aikaa ja hermoja. Kastele hiukset ja ala föönäämään samalla kampaa hiuksia pyörittäen ylös päin, tarvitset tämän kamman ja ainiin unohdin mainita ennen kuin alat föönään, muista laittaa Grooming Tonicia, tarvitset ehdottomasti tätä! Grooming Tonic tuo hiukselle rakennetta ja tukea, näin saat erittäin lennokkaan Pompadourin.  Kun olet saanut tukan kuivaksi ja föönattua erittäin ilmavaksi, on aika aloittaa Pomaden levitys, tosiaan niin kuin on opittu levitä vähän kerrallaan ja toista tätä useamman kerran. Anna tukalle kampaa ja Pompadour on valmis, aikaa meni vain puoli päivää ja olet myöhässä jälleen, suosittelemme vaihtamaan Slickbackkiin! 

Jos haluat säilyttää Pompadour lookin iskussa suosittelemme käymään parturissa noin 4 -viikon välein!  

Tarvitset