Opas: näin ostat kosmetiikkaa miehelle!

Haluaisitko ostaa lahjaksi kosmetiikkaa miespuoliselle ystävällesi tai puolisollesi, mutta pomadet, partaöljyt ja hiusvahat vain hämmentävät? Tässä Dick Johnsonin oppassa esitellään yleisimmät kosmetiikan muodot kaikille kaksijalkaisille, ja mihin tarpeeseen mitäkin kannattaa hankkia.

Tiesitkö myös, että suurin osa Dick Johnsonin tuotteista on valmistettu Tuusulan tehtaallamme kotimaisena käsityönä vegaanisista raaka-aineista?

MIEHEN YLEINEN TARVE 1: IHONHOITO

Suomalaiset kärsivät usein kuivasta ihosta, mutta erityisesti miehet eivät sitä kauhean helpolla halua myöntää. Dick Johnsonin valikoimasta löytyy runsaasti tuotteita terveen, pehmeän ja sileän ihon saavuttamiseksi. Näillä voiteilla punoitus ja hilseily jäävät taakse!

Kasvovoide Masterpiece

Dick Johnsonin Koreassa valmistama Masterpiece-kasvovoide on kemiallinen mestariteos, joka sisältää kymmentä eri vitamiinia sekä tulehduksia lievittävää pantenolia. Se levittyy tasaisesti ja imeytyy ihoon nopeasti jättämättä rasvaista tunnetta. Se auttaa erityisesti punoittavaan, hilseilevään ja lohkeilevaan ihoon ehkäisten myös ryppyisyyttä ja ikääntymisen merkkejä kasvoilla.


Kasvoseerumi Magic

Magic Mushrooms -kasvoseerumimme on suunniteltu erityisesti kuivasta ihosta kärsiville. Se sisältää Lion’s Mane -sieniuutetta, joka auttaa palauttamaan ihon luontaisen kosteustasapainon. Tuoksuton voide on valmistettu Tuusulan tehtaallamme kotimaisista raaka-aineista! Magic-kasvoseerumi on myös todella riittoisaa, sillä noin puoli pumppausta riittää koko kasvojen käsittelyyn.


Silmänympärysvoide All Seeing Eye

All Seeing Eye -silmänympärysvoide on suunniteltu valkaisemaan ja tasoittamaan tummia silmänalusia. Se on sekoitus muun muassa rosmariini-, jojoba-, ja mustaherukkaöljyjä, ja sen metallinen applikaattorikuula viilentää ihoa ja laskee turvotusta tehokkaasti.

Face Wash Core

Core-sarjan kasvonpesugeelimme pesee miehen kasvot tehokkaasti ja virkistävästi. Sen raikkaan sitruksinen tuoksu yhdistettynä luonnollisiin antioksidanttisiin aineksiin takaa nuorentavan ja virkistävän lopputuloksen sekä terveen ihon. Tuote on valmistettu laadukkaasta kosmetiikan tuotannostaan tunnetussa Koreassa!

 


MIEHEN YLEINEN TARVE 2: HIUSTEN TAI KALJUN HOITO

Joka suuntaan harottavista tai harvenevista hiuksista tai kuivasta kaljusta kärsivä mies kaipaa välitöntä ensiapua. Dick Johnsonin valikoimasta löytyvät hiusvahat, shampoot ja kaljuvoiteet ovat ripeä apu miehen hiusongelmiin!

Dick Johnson Hair & Body Wash

Dick Johnsonin omasta valikoimasta löytyvä Hair and Body Wash on herkullisen tuoksuinen ja monikäyttöinen ylellinen puhdistusaine miehen koko vartalolle ja hiuksille. Se sopii erinomaisesti yhteen myös muiden tuotteidemme kanssa, ja näin voit luoda miehellesi vastustamattoman tuoksukokemuksen.

 

Puhtaiden hiusten lisäksi mies yleensä kaipaa hiusvahaa tai pomadea pitämään kampauksen kasassa päivän ajan: hiusvaha myös poistaa joka suuntaan harottavat hiukset ja saa muut luulemaan, että hän heräsi taas hiukset täydellisessä ojennuksessa.

Pomaden ja hiusvahan oleellisin ero on siinä, että pomade on hiusrasvaa, joka pitää hiukset kiiltävinä ja kosteina, kun taas hiusvaha tuottaa yleensä luonnollisen ja mattapintaisen lopputuloksen. Huolimatta vahvasta pidosta, hiusvaha ei tuota geelin kaltaista koppuraista ja luonnotonta lopputulosta.

Hiusvaha Ghost Clay

Valikoimamme savipohjainen Ghost Clay -hiusvaha on loistava valinta rentoihin ja luonnollisiin lookkeihin lyhyille tai keskipitkille hiuksille. Lisäksi sen raikkaan hedelmäinen Sweet Nectar -tuoksu jättää hiukset vastustamattoman herkullisen tuoksuisiksi.

Hiusvaha Fibre Wax

Myös Fibre Wax -hiusvaha on erinomainen valinta miehen hiusvahaksi. Se tuoksuu Dick Johnsonille tyypillisiltä viskiltä ja vaniljalta, ja se sisältää myös hiuspohjaa hoitavaa piparminttu-, ja koivunmahlauutetta. Monikäyttöisyytensä ansiosta se on loistava valinta kaikkiin hiusten tyylittelytarpeisiin.

https://dickjohnson.fi/products/fibre

Pomade Inepuisable

Dick Johnsonin Inepuisable-pomade tarjoaa tyylikkään klassisen lookin ja herkullisen tuoksun. Se on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja uudelleenmuotoiltavaksi, joten klassisen tyylin saaminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Kaljulle miehelle kaljukiituri ja kaljuvoide

Kaljun hoidossa puolestaan on tärkeää panostaa oikeanlaiseen sheivaukseen ja kosteutukseen, sillä päänahka kaipaa erityisen tarkkaa hoitoa. Suosittelemme kaljun helppoon ajeluun Headbladen valmistamaa kaljukiituria, joka tekee kaljun siistimisestä hauskaa ja helppoa. Päänahkaan kannattaa levittää Dick Johnsonin omaa kaljuvoidetta, joka hoitaa ja kosteuttaa päänahkaa tehokkaasti estäen hilseilyä tai kuivumista.

MIEHEN YLEINEN TARVE 3: PARRANHOITO

Monet miehet luulevat että heillä ei ole oikeita geenejä parran kasvatukseen, vaikka vika on yleensä huolimattomassa parran hoitamisessa. Tuuhea ja terve parta vaatii päivittäistä huolenpitoa, ja Dick Johnsonin tuotteilla tulokset ovat taattuja.

Partaöljyä tai partavoidetta kannattaa alkaa käyttämään jo sänkivaiheessa, sillä ne hoitavat parran alla olevaa ihoa ja edesauttavat tervettä parran kasvua. Myös parran harjaaminen kannattaa aloittaa heti, sillä säännöllinen harjaus vähentää sisäänpäin kasvaneita karvoja ja kuorii kuollutta ihosolukkoa parran alta.

Snake Oil -partaöljy tai Partavoide

Oleellisin ero partaöljyn ja -voiteen välillä on lopputuloksen ilme: Snake Oil -partaöljy tarjoaa kiiltävän lopputuloksen, kun taas Dick Johnsonin partavoide on mattaava. Voide tai öljy tulee hieroa parran alla olevaan ihoon, ja se tuo eloisuutta ja pirteyttä partaan. Ne myös jättävät jälkeensä herkullisen tuoksun partaan!

Dick Johnsonin Partaharja

Öljyämisen lisäksi harjaus on tärkeä osa parran kasvattamista ja ylläpitoa sänkivaiheesta alkaen. Harjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa parran alta, ja se myös ehkäisee sisäänpäinkasvaneita karvoja. Lisäksi jokainen mies voi todeta, että harjaus tuntuu todella hyvältä! Dick Johnsonin partaharja on valmistettu Espanjassa, ja se on itsessään komea ja kauan kestävä näyte taidokkaasta käsityöstä.

Snake Balm -partavaha

Parran muotoiluun kannattaa käyttää partavahaa. Toisin kuin parran alla olevaan ihoon levitettävä öljy tai voide, partavaha hierotaan suoraan partakarvoihin. Dick Johnsonin Snake Balm -partavaha on täysin vegaaninen ja Suomessa valmistettu, lisäksi se tuoksuu herkulliselta viskiltä ja vaniljalta. Miehen tulee vain ottaa hieman vahaa ja lämmittää sitä käsiensä välissä ennen partaan hieromista. Lopuksi parta muotoillaan partaharjalla tai kammalla.

Beard Bundle – kaikki parranhoitoon!

Jos haluat kaiken yhdessä paketissa parranhoitoon, kannattaa hankkia Dick Johnsonin Beard Bundle! Se sisältää myös ilmaisen mysteerituotteen jännitystä tuomaan.


MIEHEN YLEINEN TARVE 4: TUOKSUT

Vaikka miehet eivät sitä usein myönnä, he oikeasti tykkäävät tuoksua hyvältä. Dick Johnsonin valikoimasta löytyy runsaasti miehille suunniteltuja parfyymejä, jotka ovat omiaan täydentämään juuri heidän ilmettään.

Serpent-parfyymit

Dick Johnsonin Suomessa ranskalaisista laatuöljyistä valmistamat Serpent-parfyymit sopivat miehen kuin miehen tyyliin. Maskuliinisen seksikäs Serpent Whiskey & Vanilla on rouhean mausteinen ja rohkea sekoitus, kun taas Serpent True Whiskey on leikittelevän keikarin valinta hedelmän ja vaniljan aromeilla.


 

Benny Bryant

Todelliselle keikarille ja hurmurille sopivat valikoimamme Benny Bryant -parfyymit, jotka ovat myös Suomessa valmistettuja. Ne ovat rohkeita tuoksuja, jotka tekevät miehestä uniikin ja persoonallisen.

MIEHEN YLEINEN TARVE 5: DEODORANTTI

Fakta on se, että jokainen mies on koko elämänsä etsinyt hyvää deodoranttia. Dick Johnsonin valikoimasta löytyvät kotimaiset deodorantit estävät hikoilua ja hajuja tehokkaasti ja luonnollisesti.

Dick Johnson Antichrist & Roll-on Enivrant

Valikoimamme tuoreimpia lisäyksiä on Antichrist-antiperspiranttipuikko. Se tuoksuu herkulliselta viskiltä ja vaniljalta, ja se torjuu hikoilua koko päivän ajan. Valikoimastamme löytyy myös Sweet Rum - roll on, joka on luonnollinen vaihtoehto hikoilun hajuhaittojen torjuntaan.

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.