Dick arvosteli presidenttiehdokkaiden lärvit!

Dick Johnson tarkasti presidentiksi pyrkivien lärvit ja suositteli heille valikoimamme tuotteita parantamaan heidän julkisuuskuvaansa ja ulkonäköänsä. Jos siis olet ehdolla presidentinvaaleissa, lue nämä Dickin ohjeet juuri sinulle ja voit vielä voittaa kansan rakkauden Dickin tyyliniekan vinkeillä!

Suurin yhdistävä tekijä kaikkien ehdokkaiden välillä ovat poliitikon uran mukanaan tuomat rypyt sekä tummat silmänaluset jotka korostavat kaikkien ehdokkaiden kasvoja. Myös yleiskäyttöiselle ja kaikille kasvoille sopivalle Masterpiece-kasvovoiteelle olisi käyttöä jokaisen ehdokkaan kasvoilla häivyttämään poliittisen uran ja kampanjointistressin tuomia ryppyjä ja punoituksia.

 

Sari Essayah

Dick Johnson suosittelee olympiatasollakin kilpakävelijänä urheillutta Essayahia sipaisemaan haaroihin Pallivahaa, ettei vahingossakaan pääse mistään hitsaamaan.

Kuten kaikille kristityille, myös Essayahille suosittelemme God Spr… Antichrist-deodoranttiamme, joka edesauttaa taistelussa hyvän ja pahan välillä sekä ennen kaikkea tuoksuu ihan helvetin hyvältä! Kasvoihin voi sipaista Kinoko Face Creamia, joka on luonnollisen rauhoittava ja virkistävä hoito väsyneelle iholle.

 

Jussi Halla-Aho

Dick Johnson suosittelee Jussi Halla-Ahoa luopumaan harvenevista hiuksista ja ostamaan Kaljukiiturin sekä Kaljurasvan, joilla harvenevista hiuksista saisi siloiteltua tyylikkään kaljun.

Lisäksi Halla-Ahon kasvot kärsivät pahasta punoituksesta, joten suosittelemme häntä sipaisemaan niihin Masterpiece-kasvorasvaa, jonka sisältämä pantenoli hoitaa kasvojen tulehdustiloja ja laskee punoitusta. Sänkeen suosittelemme käyttämään Dickin partaharjaa sekä öljyämään karvan alla olevan ihon Snake Oililla aamuin illoin.

 

Pekka Haavisto

Presidenttiehdokas Haavisto saa Dickiltä täydet pisteet erityisesti ikäänsä nähden sileästä ja hohdokkaasta ihosta, mutta harveneva ja harmaantuva hiuskuontalo kaipaisi uudistusta, vaikka hänellä onkin hiuspuolella kotikenttäetuna puolisonsa, parturi-kampaaja Antonio.

Suosittelemme Pekkaa käyttämään Beardbury’s-sarjan shampoomaisia hius- ja partavärejä ja tyylittelemään lopuksi hiukset monikäyttöisellä Dickin Fibre Waxilla lisätyylin saamiseksi. Haaviston tyyliin sopisivat valikoimamme Benny Bryant -parfyymit.

 

Olli Rehn

Pekka Haaviston lailla myös hopeakettu Olli Rehn saa ihonhoidon (tai photoshopin osaamisen) puolesta Dickiltä kiitokset. Kuitenkin erittäin harva, pakeneva ja harmaantuva hiuskuontalo kaipaa välitöntä hoitoa.

Suosittelemme Olli Rehnille Growth Roller -mikroneularullaintamme, joka auttaa karvojen takaisinkasvussa ja hiusten tuuheuttamisessa. Lisäksi hiukset kannattaa käsitellä Grooming Tonicilla, jolloin niihin saadaan lisää kiiltoa, tuuheutta ja elinvoimaa. Sopivan miehekkään ja maskuliinisen seksikkään tuoksun saavuttamiseksi Rehnin kannattaa suihkauttaa itseensä hieman Serpent Whiskey & Vanilla -parfyymiamme.

 

Mika Aaltola

Presidenttiehdokas Aaltola saa Dickiltä noottia väkinäisestä hymystään, huolittelemattomasta sängestä sekä liian tuuheista kulmakarvoista.

Suosittelemme häntä ostamaan Aiguise-partahöylämme sängen siistintään ja käyttämään All Seeing Eye -silmänympärysvoidetta silmäpusseihin. Ylituuheat kulmakarvat voi näppärästi käydä trimmaamassa ammattiotteella lähimmässä Dickin parturiliikkeessä!

 

Alexander Stubb

Stubbin muikea hymy ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Dick Johnson antaa Alexille täydet pisteet hyvin hoidetuista ja stailatuista hiuksista, mutta ryppyinen, kuiva ja roikkuva iho saa noottia.

Suosittelemme Stubbille All Seeing Eye -silmänympärysvoidetta, joka valkaisee ja tasoittaa silmänalusia ja vähentää turvotusta. Stubbe nuorentuisi kummasti, jos hän sipaisisi kasvoihinsa Magic Mushrooms -kasvoseerumia, joka kostuttaa ja tasoittaa kasvojen ihoa tehokkaasti sekä vähentää ryppyisyyttä.

Hjallis Harkimo

Kurttuista rusinaa muistuttava Harry Harkimo tarvitsee akuuttia apua ihonhoitoon. Suosittelemme häntä käyttämään ensin Magic Mushrooms -kasvoseerumia, ja tämän jälkeen Masterpiece-kasvorasvaa maksimaalisen kosteutuksen saavuttamiseksi.

Ilmettä voi piristää vielä God Spraylla pitkin päivää. Tummiin silmänalusiin voi näppärästi sipaista All Seeing Eye -silmänympärysvoidetta! Harkimolla ei tunnetusti ole pikkurahasta puutetta, joten suosittelemme häntä tilaamaan yhden jokaista ihon- ja hiustenhoitotuotettamme ja sekakäyttämään niitä aamuin illoin.

 

Li Andersson

Kuten kaikille pitkän linjan oppositiopoliitikoilla, myös Li Anderssonilla on melkoisen kookkaat tummat silmänaluset ja ryppyisyyttä erityisesti otsan alueella. Dick Johnson suosittelee Anderssonia käyttämään ryppyjä ja ikääntymisen merkkejä häivyttävää Masterpiece-kasvorasvaa sekä All Seeing Eye -silmänympärysvoidetta.

Lisäksi Anderssonin kannattaa sipaista usein rohtuneisiin huuliinsa monikäyttöistä ja ravitsevaa Pallivahaa. Ekologisuuden ja luonnollisten arvojen kannattajana tunnetun presidenttiehdokkaan kannattaa hankkia itselleen Geisha Shaver, joka on elinkäinen ja ekologinen ratkaisu kaikkiin sheivaustarpeisiin.

 

Jutta Urpilainen

Paksu meikkikerros hämää suuresti Urpilaista tarkastellessa, kun keskimääräinenkin pitkän linjan europarlamentaarikko tuppaa usein olemaan melkoisen hajuton ja mauton.

Arvioimme silti, että presidenttiehdokas voisi hyötyä suuresti suosituimmasta unisex-tuotteestamme, eli Masterpiece-kasvorasvasta, joka parantaa kasvojen ärsytystä sekä sisältää kymmentä eri vitamiinia, jotka hidastavat ikääntymisen merkkejä kasvoilla. Lisäksi paksun meikin alle kannattaa käyttää Kinoko-tuoteperheen Miracle Balance Toner -kasvovettä, joka ravitsee ja rauhoittaa ihoa.

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.