Kuinka vetää liukkarilla?

Tällä liukkarilla pääset poraamaan reikää kuin reikää yhtä kovaa kuin mitä norjalainen poraa merellä tai sheikki aavikolla.

Tavara on niin liukasta että märkä lohi tuntuu hiekkapaperilta ja maassa olevat banaanin kuoret jarrusukilta verrattuna tähän Uncle`s Liukkariin. Vittu että liukuu kuin Bambi jäällä!

Suurinkin kyrpä ujahtaa tiukimpaankin koloon kuin mangustiperhe pesäänsä. Luonto-ohjelman selostajakaan ei ehtisi sanoa kuin ”Erektion saatuaan uros... no joko se muna sujahti sinne”

Nyt kun mainitsin pesän, niin sinnehän tätä liukkaria mm. laitetaan. Sekoita sauvalla tai sakseta. Ei väliä. Voitele kulli, dildo, perse, pillu, kesäkurpitsa tai mitä vaan. Älä kuitenkaan pullataikinaa. Tai no ihan sama. Älä ehkä kuitenkaan.

Hienointa tässä liukuvoiteiden Rolls Roycessa on se, että se on 0 luonnollinen ja 100% kemiallinen, kemistien valmistama rakkausvoide. Siksi tämä sopii kaikille, eikä aiheuta punaista pippelinpäätä saati tulehtunutta pillua.

Olit sitten insinööri joka kaipaa ”ulkopuolisen konsultin apua penetraation
kehityshankkeeseen” (näin halpa hinta ei tee kehitysbudjettiinkaan lovea) tai Punavuoren tofuliisa/ nyhtökaurahessu ja kaipaat muutakin kuin hiekkaa pilluun tai pukamia perseeseen, niin tämä pääsee sinunkin vegaanisesta tutkasta lävitse. Valitettavasti kullista tämä ei vegaanista tee, joten katso mitä laitat suuhusi.

Liukkaista liukkainta voidettamme voivat käyttää heterot, homot, lesbot, bi:t ja mitä näitä nyt onkaan. Siis juuri sinä voit saada yhtä liukkaan menon kuin Matikainen havujen jälkeen!

Huom! Liukkari sopii myös runkkareille. Runkkaa kuitenkin kotona tai jossain muualla piilossa, mutta älä pururadalla puun takana tai sen edessä tai puskassa tai no siis vittu älä runkkaa julkisilla paikoilla. Älä myöskään toisten yksityisalueilla. Voi helvetti, miten tää nyt tähän meni.

Runkkaa missä runkkaat mutta varaudu ottamaan tuubi sedän liukkaria, myös sen jälkeen vankilaan mukaan jos kipeän persereiän omistaminen ei huonon luistavuuden takia kiinnosta.

Laadukasta, samettisen liukasta ja lempeästi hyväilevää rakkauden ilovoidetta, joka ottaa kohteestaan (kullipillupylly) liukkaan ja tiiviin otteen.

Nyt on aikasi laittaa hommat seuraavalle levelille ja hymy puolison naamalle. Klikkaa purkki heti ostoskoriisi niin saat makuuhuoneeseesi ihanan liukkaan ja imevän litsläts-meiningin!

Ainiin ne ohjeet:

  1. Vedä housut kinttuun.
  2. Muna käteen.
  3. Purista tuubista liukkaria, kuin ketsuppia makkaran päälle.
  4. Paina munasi lähimpään reikään.

UNCLE`S LIUKKARI 9.90€