Viiksien vahaus

Vahatut viikset lisää sukupuolista vetovoimaa.

Viiksivahat ne vahvimmat. Entäs ne viikset? Viiksivahat ovat vahvaa tavaraa ja mahdollistavat viiksien muotoilun juuri niin kuin itse haluat. Viiksivahojen suunnittelussa on huomioitu klyyvarin ja montun hyvin läheinen sijainti suhteessa viiksiin ja tästä syystä pääpaino on pantu viiksien pitoa antavaan ominaisuuteen ja jätetty tuoksu miedoksi tai mahdollisimman sopivaksi vaativimmillekin nenille.

 

 

Viiksien muotoilu ja vahan käyttö vaatii hieman harjoitusta ja kokeilua. Jos tuntuu ettei mieluinen vaha löydy ensimmäiselle yrityksellä, kannattaa testata useampaa eri viiksivahaa ennen kuin laitat kuivakauden deittirintamalla pensseleittesi syyksi. Viiksikarva on tiheää, yleensä lyhyempää ja kasvaa hanakasti kohti varpaita, joten ei ole ihme, jos niiden muotoilu saattaa tuottaa tuskaa. Muista, että ongelma voi johtua muotoiluun soveltumattomista eli liian lyhyistä viiksistä, liian kevyen pidon antavasta vahasta tai vahan väärinkäytöstä. Ei pitäisi yleistää, mutta nyrkkisääntönä voidaan todeta, että viikset alkavat pysyä vahattuna paikallaan vasta sitten kun viiksien ylimmät karvat yltävät ylähuulen päälle. Tässäkään asiassa ei auta hätiköidä! Käytä viiksisaksia maltillisesti ja harkitusti ettei koko projekti kaadu ylimääräiseen höntyilyyn!

 

How to viiksivaha

  • Valitse sopiva vaha. Vahva vaha klassisiin tyyleihin, kevyt vaha hillittyyn tasoitteluun.
  • Lämmitä vahaKatso, että vahapurkki on taskulämmin sillä lämmin vaha on helpompi raapia pois purkista ja muotoilla.
  • Raaputa sormenpään kynnellä pieni nokare vahaa pois purkista. Pyöritä vahaa sormen päissä kunnes vaha on lämmintä. 
  • Aloita vahan levitys keskeltä työstäen kohti viiksien kärkeä. Levitä vaha tasaisesti ja kokonaisuuden molemmille puolin kauttaaltaan.
  • Käytä viiksikampaa karvojen erotteluun ja tyylin viimeistelyyn.
  • Anna vahan jähmettyä. Hiustenkuivaajalla voidaan nopeuttaa vahan jähmettymistä.