Partabalsamin ja vahan tarkoitus

Olet jo toivottavasti tutustunut partaöljyyn. Sillä, jos olet päästänyt partasi kasvamaan siihen mittaan, että olisi aika siirtyä kiinteämpään hoitoaineeseen tai jämäkämpään muotoilutuotteeseen ja partaöljy ei ole tullut vielä tutuksi, on todennäköisesti lähipiirisi jo hylännyt sinut ja törkyisen partasi.

 

Partabalsami sopii pidemmälle parralle!

Ne, jotka ovat hoitaneet ja vaalineet partaansa partaöljyllä sängestä asti voivat nyt tutustua pitoa antavaan hoitoaineeseen eli partabalsamiin. Siinä missä partaöljy on ihonhoitotuote, partabalsami on kehitetty nimenomaan itse partakarvan hoitoon. Partabalsami sisältää erilaisia öljyjä, jotka suojaavat partaa, pitävät parran terveenä, lisäävät kiiltoa sekä pehmentävät partaa. Balsameita on kahdenlaisia; kovempia vahamaisia balsameita, jotka tarjoillaan useimmiten peltipurkista sekä pehmeitä voidemaisia, joiden löysä koostumus puristetaan tuubista. Tuubikama suojaa hieman paremmin ihoa ja tekee karheasta partakarvasta pehmeämpää. Vahan kaltainen versio sopii paremmin muotoiluun.Partavaha pitää parran ojennuksessa!

Partavaha puolestaan on muotoilutuote. Siinä on hyvin vähän hoitavia ainesosia, jos ollenkaan, mutta pitoa senkin edestä. 

 

 

How to use partavaha/partabalsami

  • Raaputa pieni määrä vahaa tai balsamia kämmeniisi
  • Hiero kämmeniä yhteen kunnes aine on lämmintä, pehmeää ja valmiina levitettäväksi
  • Hiero ainetta kaikkialle partakarvaan. Ensin sormenpäillä alhaalta ylöspäin ja sitten kasvusuunnan mukaisesti.
  • Viimeistele tyyli ja silottele irtokarvat kammalla.
  • Lisää partaöljy partavahan pohjalle

 

Partavaha Woodland

Mr Bear Family

Partavaha Woodland

24,99 €

Mr Bear Family

Alk.

Loppuunmyyty