BEARD WASH - BARBE DES DIEUX

29,90€

Beard Growth Roller -puhdistusspray on tarkoitettu käytettäväksi Beard Growth Rollerin desinfiointiin. Suihkauta puhdistusliuosta Beard Growth Rollerin rullaosan mikroneuloihin ennen käyttöä ja sen jälkeen. Beard Growth Roller on puhdistettava ennen käyttöä ja sen jälkeen. Tämä ei ole niitä asioita, joista voi karsia, sillä mikroneulaus voi aiheuttaa iholle ärtymistä sekä ihottumaa, jos hygieniasta on karsittu.

Tärkeää: Beard Growth Roller on puhdistettava ennen käyttöä ja sen jälkeen. Tästä vaiheesta ei voi karsia.

Koko: 50ml
Puhdistusspray Beard Growth mikroneulausrullalle
Välttämätön tuote Beard Growth Rollerin käytön yhteydessä Yhteensä:  79,90€

Customer Reviews

Based on 345 reviews
90%
(311)
8%
(27)
0%
(1)
1%
(2)
1%
(4)
l
l.h.
Loppuelämäni ainoa saippua mitä itse osatan

Ei kannata uhrata ropisiaan mihinkäön muuhun enöön. Loistava tuoksu lähen yhtä miellyttävä kuin arbegin whiskissä. Parta putsaantuu tuhkasta öljystä rasvasta kerta laakilla! Tätä pumppupullosta kouraa 10 sekunnin hieronta naamaan ja uros on kuin veistos jälleen!

J
Jesse Mantovaara

Loistava tuote! Fjöösaa tulee niin paljon ettei jaksa laittaa enää.

J
Jani Karjalainen
Partasaippua Godlike

No nyt löytyi hyvän tuntoinen ja tuoksuinen turpajouhien putsaus aine. Ekan pesun jälkeen jo tuntui parta puhtaalta ja pehmeämmältä. Kiitos. Lisää jo tilattu ;)

J
Ju$$i
Partasaippua GodLike

Eipä turhaan tätä kehuttu!! Ja nyt kehun myös itse! Hyvä annosteleva pumppukorkki, yksi painallus ja sopivamäärä partasaippuaa, (vai tulink mää jo?) omaan goathepartaan /sänkeen , pesun jälkeen laitan kasvuparta öljyä, joka on hyvä pesun jäleen laittaa.

T
Tomi Salo
Parasta itsellesi

Saippua on todella riittoisa (pieni tippa riittää pesemään oman turpavärkin), erittäin mieluisan tuoksuinen! Tämä saippua + Snake Oil ja saanti on taattua!

J
Jani Nurmela
Partajouhet puhtaaksi

On kyllä erinomainen tuote, nimensä veroinen! Itselleni tuon tehokkaan ja hyvän fiiliksen jättävän puhdistuksen lisäksi tuoksu on sopiva, ei liian voimakas!

J
Jouni Taipaleenmäki
GodLike

Oiva partasaippua.

A
A.R.
Turha ostaa mitään muuta!

Tätä olen reilun vuoden käyttänyt ja tulen kuoppaamiseeni asti käyttämään! Taivaallinen tuoksu, kosteuttaa mukavasti (ei tarvi joka pesun jälkee hoitoaineen kanssa läträtä) ja on todella riittoisaa. Niin ja tällä huuhtoutuu kaljukin mukavasti joten ei tarvi muita shampoita!

J
Jontsi
Tällä saippualla "paskat" irtoo parrasta

Täydellinen saippua likaisissa oloissa työskentelevälle. Jokapäiväisessä käytössä, öljyt vielä pesun jälkeen päälle niin 👌

A
A.F.
jumalallinen tuote

Hyvin lähtee parrasta ruokalista veks sekä jättää freesin tuntuisen parran ja ihon. Enään ei tartte muita kokeilla. 5/5

You can add custom HTML / CSS / Javascript or Liquid code right here.