MODEL HUNT 

Searching for beautiful people for different projects! 
Katso kaikki projektit alta: 


Dick Johnson underground model agency >> MODEL HUNT

SINUSTAKO MIEHEN MALLI DICK JOHNSONILLE? 


Dick Johnson underground model agency etsii malleja tositarkoituksella. Stereotyyppistä mieskuvaa on syytä päivittää tähän päivään, ja kaipaamme nyt parrasvaloihin itsevarmoja ja persoonallisia tyyppejä. Kaikenkattavasti ja monipuolisesti. 

Tärkeintä siis että sinulta löytyy uskallusta ja halua esiintyä kameran edessä, sekä kärsivällisyyttä kuunnella ohjeistuksia. Persoonallinen tyyli ja itsevarmuus katsotaan plussaksi. 


Sen tarkempia speksejä mallin ulkonäölle meillä ei ole, mitä kattavampi kattaus, sen parempi. Etsimme sitoutuneita Dick Johnson malleja, jotka osallistuvat meidän hostaamiin kuvauksiin noin neljä kertaa vuodessa. Meidän kautta hoituu puvustus ja stailaus. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan Miehen Malli -tuotantoon alta:

  • Jatkuva projekti
  • Kuvaukset noin 4 x vuodessa
  • Persoonallinen ja itsevarma tyyppi
  • Mukaan mahtuu noin 5 mallikokelasta/kuvauspäivä
  • Materiaalia käytetään Dick Johnsonin markkinoinnissa

Hakemalla mukaan liityt osaksi postituslistaa, josta haemme tapauskohtaisesti mallit kullekkin kuvauspäivälle. Hyppää mukaan!
HOX! Kaipaamme myös myös muiden sukupuolten edustajia mallikansioomme, joten hae rohkeasti mukaan sukupuolesta riippumatta!  


ETSIMME POMADE NAISMALLEJA!

LOOKING FOR A CHIC, SLICK-BACK CHICK!
Onko sinulla lyhyempi hiustyyli, joka on otollinen Pomadella muotoiluun? Tai kenties sinulla on pidemmät hiukset, mutta et vierasta slick-back tyyliä, vaan sen sijaan rokkaat pomadee? Nyt etsitään siis oman elämä Lara Croftia, aina Ruby Rosesta, Kim K:n wet hair lookkiin asti. Hae mukaan mallikuviin alla olevasta lomakkeesta! Kuvaukset toteutetaan syksyllä. 
ma

TATTOO SHOOTING

LOOKING FOR FINE LINE INK! 

Löytyykö iholtasi mustetta, jota kannat ylpeydellä? Tatuoinnit kulkevat mukana loppuelämän, jonka takia niitä pitää vaalia ja hoitaa asianmukaisesti, pyyteettömästi ja intohimolla. Nämä mallikuvaukset ovat kunnianosoitus tatuoinneille, joten hae mukaan alta, mikäli kehoasi koristaa Fine Line Tattoo! Kuvaukset toteutetaan syksyllä. 


Dick Johnson tuotteita

uber matte >> FIBRE WAX

Fibre Wax Insouciant