Kamman ja harjan tarkoitus

Kampaa naamas niin voit saada!

Kampa on ylivoimainen väline hiusten ja parran suoristukseen. Se kumman hoitamiseen kampa soveltuu, riippuu piikkien pituudesta ja tiheydestä. Lyhyet ja tiheät piikit ovat loistavat yksittäisten parta- tai viiksikarvojen kanssa kikkailuun. Pitkäpiikkinen afrokampa tai perus taskukampa ovat välttämätön kaveri pomade-tyylien muotoiluun. Harvemmat piikit sopivat pidemmälle parralle ja hiustyylille. 

 

 

Mikä materiaali on parasta? Materiaali on jokaiselle henkilökohtainen, mutta tässä päätöstä helpottamaan listaus eri materiaalien eduista. Voit sitten viikonloppuna terassilla kehuskella, että peruskurssi on käyty samalla kun tempaiset kamman takataskusta:

  • Premium muovinen/selluloosa-asetaattikampa liukuu mukavasti hiuksen ja karvan pinnalla tehden muotoilutuotteen levityksestä helppoa. Nämä kammat myös kestävät halpaa muovikampaa paremmin.
  • Muovinen kampa sähköistää partakarvaa helposti, siksi partakammat ovat usein puuta. Puukampa sopii luonnollisesti metsien miehen parran suoristukseen. Se saa karvan luontaiset öljyt liikkeelle ja pitää hiukset/parran terveen, ravitun ja kiiltävän näköisenä.
  • Rajumpi katujen karpaasi voi kantaa mukanaan metallikampaa, jos hiukset ovat riittävän paksut ja kestävät metallikamman hampaissa. Metallikampa kestää kolhuja ja estää kitkaa syntymästä.
  • Sarvikampa on luxus laatua. Se liukuu hiuksessa niin erinomaisesti, että se on paras pitkien ja kihartuvien hiusten kampailuun. Sarvikampa kuljettaen hiuksen luontaisia öljyjä, eikä aiheuta jännitettä.

 

Hurjemmankin kannattaa harjata!

Eikös harjan paikka ole käsilaukussa? Ehei, harjan tärkein tarkoitus on puhdistaa hiukset ja parta. Ylimääräinen hilse, kuollut ihosolukko, lika, päivän mittaa kertynyt pöly sekä vahojen jäämät ja muut kuivat mällit rapisevat pois kun karvaa harjataan. Partaharjaa kannattaa käyttää partaöljyn levitykseen, mutta suosittelemme harjaamaan partaa ilman öljyäkin, sillä silloin karvan luonnolliset öljyt liikkuvat parrassa raviten ja kosteuttaen partaa. Karvaosa on yleensä villisikaa tai vegaaniystävällisesti synteettistä karvaa.

 

 

Alk.

Loppuunmyyty

Alk.

Loppuunmyyty