Oikeaoppinen peseytyminen

Peseydy kuin mies!

Kaikkihan tietää miten suihkussa käydään, eikö? Eihän siihen mitään maisterin tutkintoa tarvita. Toimi seuraavasti: Mene suihkuun sitten kun hiukset tuntuvat konkreettisen sontaiselta ja kainaloiden löyhkä saa aikaan kakomisrefleksin vieressä istuvalle. Valitse tyttöystäväsi tuubeista sellainen, jossa lukee selkeästi shampoo”. Lorauta ainetta käsiin ja pese koko vartalo, hiukset, kainalot, munat ja perseet. Kuivaa voimakkaasti ja peitä jälkihiki dödöllä. Helppoa!

Tai...

Voit myös siirtyä luolakaudelta nykyaikaan ja panostaa tähän muutaman minuutin enemmän. Jos peseydyt oikeaoppisesti, ihosi ei kuivu. Hiuksesi tuoksuvat ja tuntuvat hyvältä, näyttävät runsaammilta eivätkä lähde harvenemaan yhtä helposti. Olosi on muutenkin suihkun jälkeen monin verroin freshimpi ja ylivoimaisempi.

 

Toimi siis seuraavasti:

1. Kastele hiukset ja levitä hiuksillesi sopiva shampoo huolellisesti kaikkialle hiuksiin ja päänahkaan. Shampoo puhdistaa hiukset ja päänahan. Älä käytä hiuksille tarkoitettua shampoota parran pesuun, sillä se tekee parrasta kuivan ja hilseilevän. Partashampoo puhdistaa ja kosteuttaa partaa sekä pitää sen raikkaan tuoksuisena.

2. Huuhtele Shampoo pois! Levitä hoitoaine samalla tavalla kuin shampoo. Hoitoaine kerrassaan rakastelee hiuspohjaa sekä tekee hiuksesta miellyttävän tuntuisen, terveen näköisen ja tottelevamman muotoilutuotteita laittaessa. Hiukset ja päänahka eivät myöskään kuivu yhtä helposti suihkun jälkeen. Partasi ei välttämättä tarvitse hoitoainetta. Riittää kun öljyät parran suihkun jälkeen.

3. Samalla kun annat hoitoaineen vaikuttaa, pese vartalosi vartaloshampoolla tai saippualla. Ihosi ja hiuksesi tarvitsevat eri hoitavat aineet. Hiuksille tarkoitettu shampoo pesee ihosi liian tehokkaasti, siksi vartalo tulee pestä iholle hellävaraisella vartaloshampoolla. Levitä vartaloshampoo kaikkialle, mutta muista pestä kainalot ja munat erityisen huolella.

4. Kun olet pessyt vartalon ja huuhdellut hoitoaineen, voit puhdistaa kasvosi. Kasvojen puhdistukseen sopii mainiosti geelimäinen kuorintavoide, jonka biohajoavat rakeet kuorivat ihon epäpuhtauksia ja tekevät ihosta joustavan ja sileän. Kuorintavoide hierotaan kaikkialle kasvoille silmän ympäristö välttäen n. 30 sekunnin ajan ja huuhdellaan sitten huolellisesti lämpimällä vedellä. Puhdista kasvot kuorintavoiteella muutaman kerran viikossa, muina päivinä kasvojen puhdistukseen voi käyttää kasvojen pesuun tarkoitettua pesuainetta.

5. Suihkun ja kuivauksen jälkeen on hyvä pitää iho edelleen terveen kosteana. Käytä kosteusvoidetta kuivalle iholle ja partaöljyä parralle.

 

Partasaippua GodLike

Dick Johnson

Partasaippua GodLike

24,90 €

Dick Johnson

Alk.

Loppuunmyyty
Hoitoaine Lightweight

Byrd

Hoitoaine Lightweight

27,99 €