taiteile penis, kikkeli tai kulli!

Onko parempaa ajanvietettä kuin piirtää penis? Mikä olisi sen hauskempaa kuin vessan seinään piirretty kikkeli, joka puhuu? Ihmisillä on aina ollut vahva tarve ilmaista itseään kikkelikuvien muodossa. Ensimmäiset penispiirrokset ovat 1800 vuotta vanhoja, emmekä usko, että tämä taiteenlaji olisi katoamassa minnekään.


Emme julkaise töherryksiä... 


arvomme osallistujien kesken 25€ - 250€ lahjakortteja

MITEN OSALLISTUA?

Kilpailuun pääsee osallistumaan kuka tahansa. Kilpailu jatkuu niin pitkään, että olemme vastaanottanut 10 000 piirustusta. Julkaisemme täällä kaikki piirrustukset, joihin on panostettu.  

Voittajia valitaan kerran kuussa. Kisassa ei ole vain yhtä voittajaa.
  • LATAA OHJEET TÄÄLTÄ

  • VOITA 25€ - 250€ LAHJAKORTTI! (useampi voittaja)

TAVOITTEENA ON 10 000 KIKKELI PIIRRUSTUKSEN KOKOELMA!


BEST SELLERS 
24,90 €
24,90 €
24,90 €
19,99 €
24,90 €
24,90 €
29,90 €
29,90 €

SMALL BATCH BREWERY COSMETICS

Tehtaamme on monella tavalla poikkeuksellinen: panostamme tuotteiden raaka-aineiden puhtauteen ja pyrimme siihen, että ne olisivat suurimmaksi osaksi luonnollisia.  Tehtaallemme on myönnetty luonnonkosmetiikka-alan yksi tiukemmista sertifikaateista, ECOCERT -sertifiointi

‘’TEE LÄRVI TESTI JA TIEDÄT

Joku voisi sanoa, että me miehet olemme kaikki samanlaisia! Paskat, meidät voi lajitella ainakin kuuteen eri kategoriaan, pelkästään päänahasta ja naamasta kasvavien karvojen perusteella. Olemme erittäin monisyinen elämänmuoto, teemme muutakin kuin virtsaamme reunus alhaalla... 

Asiaan, jos olet miettinyt mitkä tuotteet sopivat sinulle, meillä on ratkaisu! Klikkaa alta l' tilannetta vastaavaa kuvaa ja johdatamme sinut verkkokaupan sivuille, suoraan sinulle valikoitujen tuotteiden pariin!

pari hyvää syytä tilata meiltä

You can add custom HTML / CSS / Javascript or Liquid code right here.
You can add custom HTML / CSS / Javascript or Liquid code right here.