Dick Johnsonin parturi: Tampere Barber Shop

Parturi Tampere… Jos etsiminen keljuttaa ja sinulla on hakusessa paras parturi Tampereella, löysit sen juuri. Dick Johnsonin parturi Tampereella laittaa pää- ja naamakarvasi kuntoon kertaheitolla! Varaa siis heti aika parturiin Tampereella tästä!

Etsitkö uutta tyyliä hiuksillesi ja/tai parrallesi, tai haluaisitko vain siistiä tai parantaa tuttua lookkiasi? Meidän jokaiselta parturilta Tampereella onnistuu kaikki tyylit ja lookit!

Dick Johnsonin parturissa panostetaan laatuun ja erinomaiseen palveluun. Meillä jokaisen asiakkaan toiveet toteutetaan ja ammattilaisemme osaavat loihtia juuri sinulle oikean tyylin, vaikkei sinulla välttämättä täysin selkeää visiota olisikaan.

Dick Johnsonin Tampereen parturissa käytetään pääasiassa omia, laadukkaita ja kotimaisia Dick’s -sarjamme tuotteita jotka on valmistettu käsin omalla Tuusulan tehtaallamme.

Liittymällä Dick Johnsonin Cult-jäseneksi, saat parturipalvelumme huomattavasti edullisemmin. Cult-jäsenyys käy kaikissa toimipisteissämme pitkin Suomea, joten se on kaikista järkevin vaihtoehto kaikkiin tyylitarpeisiisi!

Meillä ei tarvitse pelätä, että surautamme sinulle tahtomattasi ananasletin!

Voit varata ajan parturiin ja tsekata liikkeen aukioloajat näppärästi kotisivuiltamme tai soittamalla asiakaspalvelumme numeroon 040 654 5654. Pääset tutustumaan liikkeellä palveleviin partureihimme tarkemmin tästä.

Dick Johnson on sataprosenttisesti kotimainen ja laadukas miesten groomingbrändi. Valmistamme oman Dick’s-sarjamme tuotteet luonnollisista ja laadukkaista raaka-aineista pääasiassa Dick’s Breweryn tehtaallamme Tuusulassa. Voit tutustua omaan tuotevalikoimaamme verkkokaupassamme.

Tervetuloa kotimaiseen täyden palvelun parturiin!

-Dick Johnson

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.