No Peace, No Love

Kun aloitimme Dick Johnsonin, tavoitteenamme oli miellyttää kaikkia. Näimme tulevaisuudessamme vain rauhaa, rakkautta ja Volkkarin Kleinbusseja. Ainoa mikä hämärsi tulevaisuuttamme, oli jatkuva bongin polttelu ja kiveksiä kirvelevä rakastelu. Kaikki muuttui, kun aloimme saamaan palautetta ja tuotearvosteluja. Halusimme kuulla rakentavaa palautetta, mutta toisin kävi! Vulgaarista kieltä tulvivat arvostelut hukuttivat meidät synkkään epätoivoon, edes vahvin budu ei saanut meitä jaloillemme. Rakkaus sammui kuin märkä kukka...

Totuus on, että vaikka yritimme kaivaa, niin saimme loppuen lopuksi aika vähän negatiivista palautetta kasaan. Haluaisimme uskoa, että tämä johtuu siitä, että hoidamme asiat aina timanttisesti, mutta kaikkihan me tiedämme "asiakas äänestää jaloillaan", joten rohkaisemme nyt teitä kertomaan mikä meissä vituttaa, jos vituttaa. Anna tulla, ei tarvitse keksimällä keksiä, mutta jos jotain on jäänyt hampaankoloon. Nyt voi luvan kanssa purkaa.

Tässä on paljon hyvää: Ensinnäkin saamme kuulla virheistämme ja opimme (ehkä) tästä. Julkaisemme myös palautteet, niin muut voivat sitten varoa meitä, sekä toki saamme toivottavasti yhdessä nauraa osalle viesteistä sopivan ajan kuluttua.

 

HAUKU MEIDÄT PYSTYYN