No Peace, No Love

Kun aloitimme Dick Johnsonin, tavoitteenamme oli miellyttää kaikkia. Näimme tulevaisuudessamme vain rauhaa, rakkautta ja Volkkarin Kleinbusseja. Ainoa mikä hämärsi tulevaisuuttamme, oli jatkuva hauskanpito ja intensiivinen rakastelu. Kaikki muuttui, kun aloimme saamaan palautetta ja tuotearvosteluja. Halusimme kuulla rakentavaa palautetta, mutta toisin kävi! Vulgaarista kieltä tulvivat arvostelut hukuttivat meidät synkkään epätoivoon. Rakkaus sammui kuin märkä liekki...

Totuus on, että vaikka yritimme kaivaa, niin saimme loppuen lopuksi aika vähän negatiivista palautetta kasaan. Haluaisimme uskoa, että tämä johtuu siitä, että hoidamme asiat aina timanttisesti, mutta kaikkihan me tiedämme "asiakas äänestää jaloillaan", joten rohkaisemme nyt teitä kertomaan mikä meissä ottaa päähän. Anna tulla, ei tarvitse keksimällä keksiä, mutta jos jotain on jäänyt hampaankoloon. Nyt voi luvan kanssa purkaa.

Tässä on paljon hyvää: Ensinnäkin saamme kuulla virheistämme ja opimme (ehkä) tästä. Julkaisemme myös palautteet, niin muut voivat sitten varoa meitä, sekä toki saamme toivottavasti yhdessä nauraa osalle viesteistä sopivan ajan kuluttua.

 

HAUKU MEIDÄT PYSTYYN

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.