Rasvattu nassu on parempi kuin rasvainen lärvi!

Miesten kasvovoide

Miksi käyttää miesten ihovoidetta?

Tiesitkö että kärsit kuivasta ihosta? Kyllä, meidän viimeaikaisen, lähinnä fiilikseen perustuvan tutkimuksen mukaan, kaikilla on ihon kanssa ongelmia. Me asutaan Suomessa ja täällä jos jossain naama alkaa hilseilemään, kuivumaan tai ärsyyntymään ilman kuivuudesta tai muista ilkeistä itiöistä joita kulkee meidän homeisten toimistojen ilmastointikanavissa.. No okei, ei ne kaikki homeessa ole...

Toinen syy on se, että me kermapeput ollaan totuttu käymään suihkussa kerran päivässä. Suihkuttelu on mukavaa, mutta se kuivattaa ihoa. Tämä on se hetki, kun naama pitää rasvata. Suihkun jälkeen nokare kasvovoidetta naamalle, se on sillä selvä. 

Dick Johnson kasvovoide saa tällä hetkellä lähes poikkeuksetta 5 tähden arvosteluja. Eikä se ole mikään ihme, me ollaan tehty yksinkertaiset asiat oikein, eikä se ole edes niin vaikeaa. 

Dickin kasvovoide imeytyy todella nopeasti kasvojen ihohuokosiin, näin iho saa kaiken irti kasvovoiteesta. Kasvovoide ei saa jäädä ihon pinnalle, sen pitää imeytyä syvälle ihon suomuihin. 

Kasvovoiteemme ei sisällä mitään, mikä ei olisi peräisin luonnosta. Tämä siksi, että luonnolliset raaka-aineet eivät tuki ihoa, vaan päästävät ihon hengittämään. Näin iholle ei synny epäpuhtauksia eli finnejä yms. Luonnolliset raaka-aineet ovat myös täynnä vitamiineja ja mineraaleja, mitkä pitävät ihon hyvässä kunnossa.

Haluaisitko, että naamasi kiiltää vai on kevyen mattainen ihovoiteen levityksen jälkeen? Me ei haluta, että naamamme heijastaa valoa kuin peili, vaan siihen pitää saada kevyt ja miehekäs mattaisuus. Kasvovoiteemme sisältää mehiläisvahaa, mikä saa ihon pinnalle mattaefektin. 

Parhaat raaka-aineet parhaimmillaan! Meidän miesten kasvovoide sisältää parasta nektaria mitä äitiluonnon uhkeista utareista saa ryystettyä. Luonnolliset raaka-aineet ovat erittäin vitamiinirikkaita ja hyväksi meille ihmisille, mutta ne ovat myös herkkiä pilaantumaan. Luonnosta saadut aineet tuppaa menettämään tehonsa, jos happi pääsee kosketuksiin aineen kanssa. Tämän takia suojasimme voiteen sisältämät ”nektarit” tuubilla, mikä ei päästä ilmaa sisäänsä. Jokainen pumppaus nostaa sisällä olevaa pohjaa ylöspäin ja työntää ihovoidetta pihalle, mutta ei päästä sisälle tuotetta vahingoittavaa happea. Nerokas pakkaus on myös älyttömän helppo käyttää.

 

  • Tuotteella lähes poikkeuksetta 5 tähden arvostelut asiakkailta.
  • Tuote imeytyy ihohuokosiin todella nopeasti.
  • Täysin luonnollinen formulaatio.
  • Ihovoide jättää iholle mattalookin.
  • Pakattu kätevään pumppupulloon, mikä ei päästä happea sisään. 

 

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.