Lepakko, Korona & Brexit | Kaikki tuotteet -25%

Vuosien vuosi, nyt se on melkein ohitse! Sovitaanko, että ensi vuonna kukaan ei paina lepakkoa suuhunsa? Annetaan niiden lentävien rottien olla rauhassa, ehkä tällöin vuodesta 2021 tulee vähän sosiaalisempi... Vaikka Covid otti vuodesta isoimmat lööpit, tapahtui vuonna 2020 paljon muutakin negatiivista sontaa, nimittäin Boris Johnson tehtaili meille koronapäissään Brexitin... No tämä tulee näkymään meillä hintojen nousuna Brittien saarilta tulevissa tuotteissa varmasti, eikä tämä raha meidän pussiin jää, vaan vipeltää suoraa Boriksen povariin...

Tämä vuosi oli kieltämättä aika syntistä sontaa, eikä kenelläkään ollut kivaa! Paitsi ohikiitävän hetken sillä kaverilla, joka tuli siihen lepakkoon... Ajateltiin laittaa tähän vuoden loppuun tarjouskampanja, jolla lähdettäisiin kääntämään koronasta syntyvää mielikuvaa positiivisemmaksi... Joten, koodilla KORONA saat 25% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista.

Dick Johnsonin virallinen kanta on ottaa Koronarokote ja mielellään useasti, sillä vaikka kuinka pirullinen vuosi olikaan, olemme varmoja että vielä joku rakastelee lepakkoa... Toivotaan että tällä miehellä virtaa suonissaan Sputnik Veetä! 

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.