Kokeile itse kaikki muut paikat, mutta jätä eturauhanen lääkärille.
Marraskuu on aikaa, kun härskeistä kalapuikoista ja räkäjarruista tulee normia. Nyt saat siis kokeilla mihin sinun viiksesi pystyvät, eikä häpeää tarvitse tuntea, vaikka et kykenisi edes siihen mihinkä lapsi sekä maitolasi pystyy.

Pitää kuitenkin muistaa mistä Movemberissa on kyse, se ei ole vahingonilosta kaverin hyttysenjalkoja kohtaan, vaan vakavasta aiheesta >> miesten terveydestä. Movemberin tavoitteena on lisätä tietoisuutta miesten terveysongelmista, kuten esim. eturauhassyövästä ja mielenterveysongelmista.

Kuukauden kestävällä kampanjalla yritetään herätellä miehiä olemaan valppaana oman fyysisen ja henkisen terveyden kanssa. Vaikka me luullaan välillä olevamme puolijumalia, varsinkin niinä hetkinä kun testotasot piikkaa, on kuitenkin hyvä katsoa peiliin ja miettiä sekä tunnustella, onko kaikki ihan oikeasti kunnossa. Kokeile itse kaikki muut paikat, mutta jätä eturauhanen lääkärille.

Movemberiin on kaksi tapaa lähteä mukaan: Perinteinen tapa on aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä ja ajaa kaikki pois. Toinen vaihtoehto on antaa naamakarvoituksen vain kasvaa. Movember tunnetaan kuitenkin myös nimellä No-Shave November.

  • Tsekkaa oletko kunnossa henkisesti sekä fyysisesti. Toki voit arvioida myös kaverin kunnon siinä vieressä.
  • Käy lääkärissä, jos vähänkään tuntuu siltä.
  • Tutustu Movember -verkkosivuun.
  • Tässä alla tuotteita, joita voit tarvita Movemberin aikana!

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.