Chinese Steel.. Really?

Nyt meillä on omat perinteiset vaihtoterät, näille kalpenee kaikki kilpailijat. Meillä oli aikoinaan muutamia teriä samalta tehtaalta, puhutaan alle 50 terän erästä... Näitä ripoteltiin tilauksiin sattumanvaraisesti. Mikä herätti meidän mielenkiinnon oli se, että näistä 50 asiakkaasta todella moni otti meihin yhteyttä ja kyseli näiden teräksien perään... Tajusimme, että olimme löytäneet jotain poikkeuksellisen hyvää.

Ymmärrän, meihin voi olla vaikea luottaa tässä asiassa, koska onhan meillä omat kivet lauteiden välissä, jos nämä ei myy, jää kinkut ostamatta... No kehitimme suunnitelman: myymme ensimmäiset 100 pakettia TODELLA HALVALLA ja odotamme rauhallisesti tuotearvosteluja ja kun niitä alkaa tulla voimme olla varmoja asiasta.

Dick Johnson x Bad Cat perinteiset vaihtoterät lähtee 9,90€ hintaan, mutta vain ensimmäiset 100 teräpakettia. Kyseessä siis 50 yksittäistä terää/paketti. Normaalisti terät myydään 5-7 terän paketeissa.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.