VANS VALLOITTI VERKKOKAUPAN

Mitä mitä? Dick Johnsonin vaatevalikoima sen kuin laajenee – tällä kertaa Vansin vaatteisiin! Jokainen, joka on joskus hengaillut skeittirampilla tai nähnyt skeittareiden pyyhältävän ohitse laudoillaan, tietää Vansin olemassaolosta. VANS "OFF THE WALL" on logo, joka näkyy niin katukuvassa kuin skeittareiden, surffareiden sekä BMX- ja motocross-pyöräilijöiden sponsoreiden joukossa.

NÄIN SYNTYI VANS

Vansin tarina alkoi Kaliforniassa vuonna 1966, kun veljekset Paul Van Doren ja James Van Doren perustivat The Van Doren Rubber Companyn yhdessä Gordon Leen ja Serge Delian kanssa. Yritys valmisti ja myi kenkiä suoraan asiakkaille heidän toiveidensa mukaan. Ensimmäisenä aamuna 12 asiakasta tilasi kengät, jotka toimitettiin heille samana iltapäivänä. Tuolloin saivat syntynsä Vans Authentic -tennarit, joita valmistetaan yhä tänäkin päivänä.

Sittemmin Vans alkoi valmistaa monenlaisia tennareita, jotka nousivat ennen kaikkea skeittareiden suosioon niiden rouhean ulkonäön ja hyvän pidon takaavan pohjan ansiosta. Vaikka yrityksen kenkiin ovatkin luottaneet jo yli 50 vuoden ajan ennen kaikkea skeittarit, vilisee Vansin tennareita katukuvassa aivan kaikenlaisten ihmisten jaloissa – ovathan ne harvinaisen tyylikkäitä ja katu-uskottavia. Dick Johnsonin valikoimasta löydät Vansin Old Skool -tennarit sekä Sk8-Hi-tennarit kahdessa eri värissä, mustana ja mustavalkoisena.

Tennareiden lisäksi Vans valmistaa monenlaisia vaatteita ja asusteita niin miehille kuin naisille ja lapsillekin. Vaatteet ovat tyylikkään simppeleitä, mutta huokuvat skeittareillekin tuttua asennetta. Meiltä löydät nyt Vansin T-paidan, collegepaidan ja snapbackin, joilla pääset hyvin uuden Vans-tyylisi alkuun!TIESITKÖ?

Vansin alkuperäisen Van Doren -logon suunnitteli 1970-luvulla James Van Dorenin 13-vuotias poika Mark Van Doren. Mark oli suunnitellut spraymaalilla maalattavan logon, jolla hän merkitsi omat skeittilautansa. Logo päätettiin ottaa käyttöön tennareiden kantapäämerkkiin. Myöhemmin logo uudistui, ja vuonna 1976 otettiin käyttöön Vans "Off the Wall" -logo.