TAKUUVARMA PARTAÖLJY!

Partaöljy on jokaisen parrakkaan miehen ehdoton hankinta, sillä se ravitsee ja pehmentää sekä partaa että parranalusihoa lopettaen parran hilseilyn. Partaöljyn ansiosta ihohuokoset ja karvatupet voivat paremmin, minkä ansiosta partakin näyttää paremmalta.

PARTAÖLJYJEN HELMI

Yksi Dick Johnsonin partaöljyvalikoiman ehdottomista helmistä on Dapper Danin Premium Beard Oil. Korkealaatuisista eteerisistä öljyistä valmistetun partaöljyn koostumus on hyvä, ja tuote imeytyy nopeasti iholle ja partakarvaan. Tuoksu on tarkkaan mietitty: makea vanilja yhdistyy eksoottiseen tonkapuun tuoksuun. Tuoksua voisi jäädä haistelemaan pidemmäksikin aikaa, niin vangitsevan herkullinen se on.

Dapper Danin partaöljy on pakattu tynnyrin muotoiseen, kestävään lasipulloon, joka on niin tyylikäs, ettei sitä kehtaa heittää roskikseen tyhjänäkään. Siihen voi laittaa vaikka rommia näppärästi mukaan otettavaksi.
 

Hanki itsellesi Dapper Dan Premium Beard Oil ja voimme taata, ettet tule pettymään! Dick Johnson suosittelee – tämä kanssa arki parran kanssa sujuu kuin öljytty! Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, saat rahasi takaisin.


Lue tästä ohjeet partaöljyn käyttöön

Näit teet parrallesi kuuman partaöljyhoidon

Kaikki partaöljyt Dick Johnsonin verkkokaupasta