Solid Cologne?

Miten sitä käytetään?


Solid Colognen käyttäminen on yhtä helppoa kuin pään aukominen naapurille, se käy luonnostaa eikä parempaa fiilistä ole. Avaa kansi liu'uttamalla ja sipaise voidetta sormen päällinen. Nyt kun sormenpäässäsi on hieman Solid Staten Solid Colognea, sipaise tämä molemmille puolille kaulaa tai/ja ranteisiin, kovat jätkä laittaa myös korvan taakse. Näitä alueita kutsutaan coolisti nimelllä ”pulse points” mikä Google Kääntäjän mukaan on Suomeksi ”pulssipisteet”, mikä taas kuulostaa hieman hölmöltä.

Olet juuri sipaissut itsesi paskan hajuisesta äijästä, kylän parhaimmalle tuoksuvaksi herrasmieheksi. Lyö Solid Colognen kansi kiinni ja lähde kaatamaan naisia tai naapurin pihalta koivut saunapuiksi, koska olet sen arvoinen! 

 

Miksi valita kiinteä kun voi ruikkia?


Erittäin hyvä kysymys! Perinteinen spray mallinen parfyymi voi olla se oikea vaihtoehto sinulle, mutta tässä muutama hyvä pointti, miksi vaihtaa kiinteään. Meistä yksi kovimmista  Solid Colognen ominaisuuksista on tuoksun tasaisuus, se tuoksuu sopivasti heti, kun sitä on sipaissut iholle sekä seuraavat 2-4 tuntia. Kiinteä hajuvesi eli Solid Cologne on ehdoton varsinkin tuoksuherkille ja toimistossa päivät istuville. Solid Cologne kulkee myös mukavasti mukana, eikä se sula, vuoda saati hajoa. Solid Cologne menee lentokoneeseen matkaan mukaan ilman ylimääräisiä selityksiä. Solid Colognen käyttö on myös helppoa, sipaise sitä sormella ja hiero. Voide ei jätä iholle sen ihmeellisempi jälki saati rasvaisuutta, vain raikkaan tuoksun. 

 

Solid State

Alk.

Loppuunmyyty

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.