SLICK-BACK

Slick-back kampaus on vanha ja legendaarinen miesten kampaustyyli, joka on ollut olemassa jo kauan, ja tämä tyyli on alkanut palaamaan taas takaisin suosioon pikkuhiljaa! Slick-back-kampaus tuli suosituksi 50-luvulla kun miehet alkoivat kaipaamaan jotain sen ajan klassisista kampauksista poikkeavaa.

Yleisesti tämä mielletään yhdeksi helpoimmista kampauksista toteuttaa, mutta ensikertalainen voi kokea silti haasteita onnistua tässä täydellisesti.

 

Seuraavassa käydään vähän läpi, kuinka onnistua slick-backissa. Muista, että ensimmäinen askel on hyvä hiustenleikkuu. Aloita siis käymällä luotettavalla parturilla, kuten Dick Johnson Barber Shopilla…

 

  1. Pyyhekuivaa hiukset. Hiukset eivät saa olla liian märät, eikä liian kuivat. Märkä tukka menettää pomaden pitoa, ja liian kuivaan tukkaan pomade levittyy epätasaisesti. Tämän kohdan oppii vain testaamalla.
  2. Kampaa hiuksiasi pyyhekuivina taaksepäin, jotta näet miten tukkasi asettuu päähän, ja näet hiusrajojesi mallin.
  3. Kouraise sopiva määrä pomadea sormiisi. Tässäkin pomaden määrän omaan tukkaan oppii vain tekemällä.
  4. Levitä pomade tukkaan aloittamalla levittäminen sormenpäillä, pitkin tasaisin vedoin edestä taakse, joka puolelle, unohtamatta sivuja. Hiero välissä pomadea kämmeniesi välissä jotta pomade pysyy notkeana, ja nyt voit levittää loput kämmenistäsi hiuksiin, samoin ”edestä taakse”-vedoin, kuten aiemminkin.
  5. Kampaa hiukset samaan tapaan kuin levititkin, tasaisesti edestä taakse, ja seuraa kallosi muotoa. Avusta kämmenellä vetäen kämmentä kamman perässä. TämänKIN oppii, kun tekee.
  6. Viimeistele kampaus painelemalla yli töröttävät hiukset alas, jotta saat siistin ja viimeistellyn lopputuloksen.

 

Slick-backin viimeistelyyn oiva tuote on esim. Dapper Danin Deluxe Pomade, tsekkaa verkkokaupasta!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.