SELVÄÄ SÄÄSTÖÄ !

Selvää säästöä

Vaikka vaihtoteräisen partahöylän ostaminen voikin tuntua suurelta kertainvestoinnilta, se säästää selvää rahaa pitkällä tähtäimellä. Kertakäyttöhöyliin palaa rahaa  satoja euroja vuodessa, kun taas vaihtoteräisten partahöylien terät maksavat alle euron kappaleelta.

 

Luonto kiittää

Perinteinen parranajo kuluttaa ainoastaan yhtä partaterää ja jättää jälkeensä vain altaaseen huuhtoutuvan partavaahdon. Kertakäyttöhöylät ovat vaikeita kierrätettäviä ja tekevät hallaa ympäristölle yhdessä partavaahtoa sisältävien aerosolipullojen kanssa.

 

Siistimmät ja miellyttävämmät parranajot

Sähköiset parranajokoneet ja moniteräiset partahöylät edesauttavat karvojen sisäänkasvua ja ärsyttävät ihoa jättäen ihon punaiseksi ja polttelevan tuntuiseksi. Vaihtoteräisellä partahöylällä ajaminen vähentää ärsytystä ja tekee juuri ajelluista kasvoista puhtaan ja terveen näköiset.

 

Haluathan sinäkin olla bad ass?

Onhan se nyt hienoa noudattaa samaa rutiinia, jota entisaikojen suurmiehet, kuten isoisäsi, John F. Kennedy ja Teddy Roosevelt, noudattivat.

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.