Pomminvarma hiusrutiini

Jokaisella on joskus bad hairday ja naama näyttää ihan rotan perseeltä. Tuntuu ettei hiukset mene yhtään niin kuin haluaisi ja niskavillat sojottaa joka suuntaan. Hätä ei ole kuitenkaan niin paha, kuin miltä hiuksesi saattavat näyttää. Tehdäänpäs lista asioista joilla vältetään huonot tukkapäivät. 


1. Säännölliset parturikäynnit

Joskus saattaa parturissa käynti unohtua ja tukka pääsee venähtämään ylimittaiseksi. Silloin saattaa huomata, että hiusten laitto muuttuu hankalammaksi päivä päivältä ja muotoilutuotetta kuluu turhankin paljon. Parturissa tulisi käydä noin neljän viikon välein riippuen hiusmallista. Lyhyttä mallia täytyy siistiä ehkä jo kolmen viikon kohdalla, kun taas pidempää takaflyygeliä ehkä vasta kuuden viikon kohdalla. Tarkistappa siis milloin viimeksi kävit parturissa ja varaa aika täältä.

 

 

2. Hiustenpesu

Älä pese hiuksiasi joka päivä. Se voi aiheuttaa lisääntynyttä rasvoittumista ja kuivattaa hiuksia sekä hiuspohjaa. Oikeaoppinen väli hiusten pesuun on 3-4 päivää, mutta jokainen löytää itselleen sopivan pesuvälin kokeilemalla. Pääset selaamaan meidän shampoo valikoimaa täältä >>

 

3. Hiustenlaitto

Hiusten laitto alkaa aina märistä hiuksista. Jos et käy aamulla suihkussa niin kastele vähän hiuksia hanan alla tai käsillä, jotta saat sojottavat hiukset hallintaan. Käytä grooming tonicia tai muuta pohjatuotetta. Kuivaa hiukset föönillä tai anna kuivua luonnollisesti. Lisää haluamasi muotoilutuote ja stailaa omalla tai parturin opettamalla tavalla. Viimeistele lookki tarvittaessa hiuslakalla tai suihkeella.

 

Grooming Tonic Fulgurant 200ml 19,90€ >>

4. Vältä arkivirheet

Älä räplää hiuksia päivän aikana. Käsistä siirtyy likaa hiuksiin ja hiuksista siirtyy muotoilutuotetta käsiin. Älä mene märällä tukalla nukkumaan. Silloin hiuspohja hautoo ja muhii tyynyliinaa vasten ja altistuu täten erilaisille ongelmille. Älä pidä hattua liian pitkään päässä sillä se jättää hiuksiin selkeät painaumat ja lisää rasvoittumista.


Jos mikään näistä ei auttanut, niin viimeinen kikka on kiskaista lippis syvälle päähän ja yrittää huomenna uudestaan.

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.