ONKO KALJULLA KAVEREITA?

Millaista on olla kalju? Onhan se tietenkin karvan verran erilaisempaa kuin ylläpitää ananas-tukkaa. Aiheesta on tehty myös muutama hyvin pätevä tutkimus. Jonkun yliopiston Tutkimusten mukaan kaljun miehen tarvitsee ehostautua vähemmän. Aika bald statementti, jos meiltä kysytään. Mitäs muuta kaljuista sanotaan? Kuulemma ovat maskuliinisempia kuin me tukkapäät. Ja Vitut! Vai onko Stathamilla ja Dwayne Johnsonilla tähän jotain sanottavaa? Oliko lisää tutkimustuloksia? Kaljut miehet siirtävät komeuden painopisteen muualle kuin hiuksiin... Mistä näitä revitään? Pitää todenteolla harrastaa lähdekritiikkiä, sillä jos tämä on totta niin ensimmäinen erä meni kaljuille 1-0. 


Tätä keissiä ei missään tapauksessa voi perustella yksilöllisillä eroilla. Raja on jo vedetty kaljujen ja tukkapäisten välille. Kaljua ei voi kehua ilman, että pitkätukka vetää herneen nenään, se on nykyaikaa. Kun lähdettiin tähän leikkiin, niin ammutaan heti kovilla eli heitetään kysymys, johon vaaditaan tarkka tieteellinen vastaus. Se kuuluu näin: "ONKO KALJULLA KAVEREITA?".

VASTAUS: ON.

Kaljulla on muutama kaveri, mutta paras niistä on tietysti nimeltään Doctor Bald. Hän on tohtori, posliinitieteen professori. Hän tietää kuinka kaljua käsitellään ja hyväillään. Hänen sanojensa mukaisesti; "kaljun pahin uhka on auringonvalo ja perinteinen suihkugeeli". On siinä viisas mies. 

Doctor Bald on niin reilu kaveri, että hän on päättänyt suojella kaljuja ystäviään haitalliselta valolta ja vääriltä pesu tavoilta kehittämällä täydellisen shampoon. Kalju Shampoon. Se vähentää kaljun hilseilyä ja saa ihon tuntumaan miellyttävältä. Shampoon avulla päänahka suojautuu paremmin ulkoisilta aggressioilta ja pysyy tottakai puhtaana ja raikkaana. Vanhana hedonistina Doctor Bald asensi shampoopullon päähän harjasuuttimen, joka hieroo päänahkaa orgastisella tavalla. Shampoon patentoitu formulaatio sisältää aloe veraa, rauhoittavaa minttua ja useita eteerisiä öljyjä, jotka tekevät kaljun hyväilystä hävyttömän miellyttävää. 

Doctor Bald on sellainen kaveri, joka tulee pakettiautonsa kanssa muuttoavuksi, maksaa bensat ja tarjoaa vielä bisset päälle ihan vain auttamisen ilosta. Siksi hän kehitti myös Kalju Lotionin, kosteuttavan puhdistusaineen, joka hierotaan päänahkaan suihkun jälkeen. Se on kuin jätettävä hoitoaine, joka kruunaa jokaisen kaljun päivän. 

Siinä teille, jotka epäilitte. Nyt jos koskaan kannattaa olla kalju ja poistaa Doctor Bald -tuotteet äärimmäisen reiluun kaverihintaan. Kannattaa toimia nopeasti, koska Dick Johnson muistaa kaljuja vain rajoitetun ajan. Sen jälkeen ollaan taas yhtä mulkkuja kuin ennenkin.

Kalju Shampoo

Doctor Bald

Kalju Shampoo

14,99 €

Kalju Lotion

Doctor Bald

Kalju Lotion

14,99 €

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.