OIKOTIE ONNEEN

Vaimo huomauttaa kotosalla, että sun parta on liian karkea tai kova, eikä se halua sen takia muhinoida sun kaa. Sen sijaan, että ajaisit sun sängen saatikka vaivalla kasvattaman parran heti pois, niin ehdota vaimolle, että tekisit sun parrasta pehmeämmän. Näin saisit pitää sekä vaimon että karvat!

MISTÄ PARRAN KARKEUS JOHTUU?

Parran ja sängen pehmentämiseksi pitää ensin tietää syyt partakarvojen karkeuteen. Niitä on yleensä kaksi: partakarvat ovat kuivat ja niissä on kaksihaaraisia. Eikä se mikään ihme olekaan, jos et pidä parrastasi yhtään huolta!

MITEN SAAN PARRAN PEHMEÄKSI?

Parran pehmentämiseen on olemassa monia keinoja. Parran peseminen partashampoolla tai partasaippualla ja parralle soveltuvalla hoitoaineella pitää parran puhtaana ja kosteutettuna. Päivittäinen parran kampaaminen partakammalla tai partaharjalla pehmentää partaa, kuten myös partaöljyn ja partavahan säännöllinen käyttö. Niin ikään oikeanlaisella ruokavaliolla on vaikutus parran pehmeyteen: riittävä omega 3 -rasvahappojen saanti nimittäin pehmentää karvoja sisältäpäin.

ONKO OIKOTIETÄ ONNEEN?

Parran pehmentäminen kuulostaa vaivalloiselta, varsinkin jos aikaa on vähän tai jos olet yksinkertaisesti hieman laiska, joka ei jaksa pitää parrastaan huolta. Onneksi onneen on nyt myös oikotie: The Daimon Barberin Softening Beard & Stubble Serum, eli partaa ja sänkeä pehmentävä seerumi!

The Daimon Barberin Softening Beard & Stubble Serum on helposti imeytyvä hoitoaine, joka sekä pehmentää kovaa sänkeä että jättää pidemmät partakarvat silkinpehmeiksi – kiitos hydrolysoidun silkkiproteiinin, joka auttaa ylläpitämään partakarvojen kosteustasapainoa. Seerumin sisältämässä cacay-öljyssä taas on runsaasti antioksidanttista E-vitamiinia, joka auttaa suojaamaan, korjaamaan ja täydentämään karvojen kosteustasoa pitäen ne terveenä. Cacay-öljy sisältää myös paljon linolihappoja, jotka auttavat lievittämään tulehdusta ja korjaamaan ihon omaa suojakerrosta. Seerumin vaikutusta tehostavat avokadoöljy ja Aloe vera, jotka jättävät parranalusihon kosteutetun tuntuiseksi. Kokonaisuuden kruunaa eksoottinen oudin ja egyptiläisen malvan tuoksu.

Partaa ja sänkeä pehmentävän seerumin käyttö on aivan superhelppoa: seerumia vain levitetään vapaalla kädellä kuivaan sänkeen tai partaan, kunnes se on levittynyt tasaisesti.

Ja näin! Parta on pehmeä ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.