Näin valitset hiuksillesi muotoilutuotteen

Oletko koskaan miettinyt mitä eroa on pomadella ja pastella? Tai ehkä olet miettinyt, että mikä hitto on texture dust? Ei hätää, tässä ytimekäs lista suosituimmista muotoilutuote termeistä ja niiden käyttötarkoituksista.

1. Pomade

Pomade sanan historia tulee latinan kielen sanasta pomum, joka tarkoittaa hedelmää. Tämä johtuu siitä, että ensimmäisissä pomade resepteissä oli omenaa. Nykypäivänä pomadella tarkoitetaan melkeinpä mitä tahansa vahaa, mutta yleensä sillä viitataan rasva- tai vesipohjaiseen “high hold” kiilto tuotteeseen. Pomadet sopii parhaiten kun haluat stailata hiukset kammalla ja vaadit tiukkaa pitoa.

2. Clay

Messy lookit hoituu parhaiten clay vahalla sillä ne usein sisältävät oikeaa savea, tai ainakin ainesosia savesta. Savella on hyviä ominaisuuksia, jotka parantavat hiusten ja hiuspohjan kuntoa. Kun vaadit tiukkaa pitoa ja volyymia hiuksiin, ilman että haluat hiustesi olevan täynnä rasvaa valitse clay. Sopii parhaiten lyhyeen tukkaan ja stailataan ilman kampaa.

2. Wax

Wax eli vaha ei koskaan petä. Takuuvarma valinta melkeinpä joka tukkaan. Pää aineosana toimii yleensä kasvi- tai eläinperäinen vaha kuten mehiläisvaha. Vahoja löytyy muutamaa erilaista laatua joilla on eri ominaisuuksia. Dickin valinta on kuitenkin Fibre wax, se sisältää pieniä kuituja jotka lisäävät pitoa ja on tosi helppo käyttää. Vahat sopii kaikkiin tyyleihin sillä vaihtoehtoja on runsaasti.

3. Paste / Cream

Nämä tuotteet tarjoavat yleensä kevyempää pitoa silloin kuin haluat hiustesi putoilla luonnollisesti tai kaipaat muuten vain lepopäivää tiukemmista tuotteista. Pastet ja creamit sopii hyvin rentoihin sivu- tai keskijakauksiin, suoralle ja kiharalle tukalle.

4. Texture dust

Hiuspuuterit sopii hyvin hiusten stailaamiseen pesupäivien välissä, Sillä kevyt puuteri antaa hiuksille vahvaa volyymiä ja piilottaa hiusten rasvoittumista. Lopputulos on mattainen ja rento lookki joka varmasti kestää jokapäivän. Puuterin heikkous on vesi, se tekee puuterista tahmeaa taikinaa ja vetää hiukset takkuun.

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.