MANY WAYS TO PALLIVAHA

Dick Johnson toi markkinoille heinäkuun alussa uuden, miehekkään ja hienon tuotteen, pallivahan. Kysyntää tuotteelle, jota ei ole aiemmin nähty, selkeästi oli. Pallivaha nimittäin myytiin loppuun viikossa.

Nyt pallivaha löytyy taas valikoimista, ja onkin edelleen suosituimpia tuotteita mitä myymälästämme myydään ja varastomiehet kalsarit hiessä pakkaavat tuota keltaista rakkauden purkkia tiuhaan tahtiin postin toimitettavaksi.

Pallivaha sisältää vitamiinirikasta voipuunrasvaa, joka on suunniteltu erityisesti herkälle iholle.

Seuraavassa haluammekin rohkaista kaikkia hankkimaan tämän tuotteen, ja kerromme käyttötarkoitusta tälle jumalten vahalle!

 

  1. Jos sheivaat intiimialueitasi, voi ajeltu iho ikävästi hiertää alushousun reunaan. Levitä siis aamulla ennen pukeutumista tukeva kerros pallivahaa intiimialueellesi, ja tunnet kuinka elämä alkaa taas hymyillä!
  2. Sheivauksen jälkeen kannattaa pallivahaa käyttää ns. ”after balmina”, joka rauhoittaa ihoa, ja näin vältät ajon jälkeisen kutinan.
  3. Jos olet kova lenkkeilemään tai vaikka pyöräilemään, olet ehkä törmännyt ilmiöön, jossa nivuset hiertyvät, ja iho voi olla todella kipeä tältä alueelta pitkään lenkin jälkeen.Nykäise pallit ja reidet vahaan ennen lenkkiä, ja liikunta maistuu taas!
  4. Pallivahan sisältämä voipuunrasva on tutkitusti todella vähän allergisoiva, joten se sopii melkein kaikille. Niinpä tätä voi käyttää rauhassa myös vaikka lasten hiertymiin!
  5. Pallivaha on koostumukseltaan (nimessäänkin sen paljastaen) vahamaista ainetta. Kuitenkin, kun se kohtaa ruumiinlämmön, muuttuu koostumus liukkaammaksi. Tästä syystä pallivaha sopii myös intiimiin hetkeen kumppanisi, tai vaikka ihan satunnaisenkin petikaverin kanssa…
  6. Jos joudut istumaan paljon esimerkiksi työsi puolesta, ja käytät tyköistuvia housuja, saattaa pallisi hikoilla päivän aikana paljonkin. Sivele pallivahaa silloin tällöin vaikka vessassa käynnin yhteydessä, ja saat vielä illalla nauttia raikkaamman tuoksuisista palleista!
  7. Hilseilevät pallit voivat olla monelle ongelma, jos ihon laatu on kuiva. Pallivaha ravitsee ihoa ja hilse katoaa!
  8.  Kun pallejansa hoitaa säännöllisesti, pysyy iho kimmoisana ja hyvinvoivan näköisenä. Voit siis rauhassa kulkea salilla pukukopilta suihkuun tai miesten sauna-illoissa jäähdytellä rehvakkaasti terassilla, kun setti on niin sanotusti paraatikunnossa! Eikä näitä häpeä esitellä makuuhuoneessakaan.
  9. Pallivahan voi rauhassa jättää kylpyhuoneeseen kaikkien saataville. Naiset voivat käyttää pallivahaa vaikka naamarasvana tai käsivoiteena. Tällöin kuitenkin miesten kannattaa levittämisessä välttää ns. ”upotus”-tyyliä.

Pallivaha Dick Johnsonin verkkokaupasta!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.