KUUMA HOITO VIIKONLOPUKSI? KÄY!

Viikonloppu on ovella ja sait just kuulla vaimolta, että saat olla yhden illan yksin kotona, kun rouva suuntaa kavereiden kanssa illan viettoon. Eli ei muuta kuin telkkari päälle, stereot täysille ja kaverit koolle!

On myös parempi vaihtoehto. Mitä jos viettäisitte illan kahdestaan – sä ja sun parta?

Komeana konkarina osaat tietysti jo hoitaa partaasi partaöljyllä, eikö? Jos et osaa, niin katsohan vinkit partaöljyn käyttöön täältä.

Mutta tiedätkö, miten hoidat partakarvojasi oikeesti kunnolla? Tiedätkö, kuinka pehmennät jokaista erillistä partakarvaa ja ehkäiset raapivia viiksiä, sisään kasvaneita karvoja ja tuskin havaittavia kaksihaaraisia?

VASTAUS ON KUUMA PARTAÖLJYHOITO.

Siinä missä partaöljy hoitaa partaasi päivittäin, kuuma partaöljyhoito toimii ikään kuin syvähoitavana seerumina. Hoidon tuloksena saat parran, joka tuntuu yhtä hyvältä kuin miltä näyttääkin. Ja mikä parasta, voit käyttää partaöljyhoitoon jo käytössä olevaa, ravinteikasta partaöljyäsi!

Kuumat partaöljyhoidot ovat erityisen hyviä suurille ja tuuheille parroille, joiden ongelmana ovat etenkin kaksihaaraiset, kurittomat ja hauraat karvat sekä kutiaminen. Viikottainen partaöljyhoito hoitaa ja kesyttää karvoja sekä estää kaksihaaraisten syntymisen. Toki pienemmilläkin parroilla varustetut miehet hyötyvät partaöljyhoidosta, mutta lyhyemmille parroille riittää myös tavallinen, päivittäinen partaöljyn käyttö.

Kuumaan partaöljyhoitoon kannattaa varata aikaa noin 20 minuuttia. Näin se tapahtuu:

  1. Hiero muutama tippa partaöljyä kämmenillesi ja levitä se sitten kauttaaltaan pestylle ja kuivatulle parralle. Voit halutessasi käyttää partaöljyn levityksen apuna partakampaa.
  2. Kastele pyyhe kuumassa (muttei polttavassa) vedessä ja kiedo se kasvojesi ympärille. Kun pyyhe on viilentynyt, kastele pyyhe uudelleen kuumassa vedessä ja anna sen hautua kasvoillasi toistamiseen.
  3. Huuhtele lopuksi parta kylmällä vedellä. Näin ihohuokoset supistuvat ja öljyjäämät pudistuvat kasvoilta. Ja tuosta – parta on kuin uusi!

Älä tuhlaa aikaa yksinäiseen tumputukseen, vaan suo parrallesi kerran viikossa kuuma partaöljyhoito. Voit sanoa hyvästit kuivalle ja karkealle parralle sekä sisään kasvaneille karvoille! Partasi kasvaa terveenä ja näytät jatkossa niin hyvältä, ettei vaimo tahdo enää edes lähteä kotoa minnekään.

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.