KAIKKI PARRANHOITOON

Katsot yhtenä aamuna peiliin ja huomaat, että sullahan on iso parta. Naamaa peittää kuitenkin pöheikkö, eikä siisti herrasmiesparta. Paniikissa alat googlettaa keinoja partasi hoitamiseen, muttet tiedä, mitkä tuotteet sun pitäis itselles valita.

EI HÄTÄÄ. ME TIEDÄMME.

Paras valintasi on ehdottomasti ruotsalaisen Mr Bear Familyn Beard Kit. Täydellinen parranhoitopaketti on jokaisen parrakkaan miehen unelma, sillä se sisältää kaiken, mitä vaativinkin parranhoitaja tarvitsee.

Aloita parranhoito Mr Bear Familyn partasaippualla. Partasaippualla peset parrastasi pois kaiken lian, jota siihen on tarttunut, ja rauhoitat samalla parranalusihoa vähentäen sen hilseilyä. Saippua saa partasi näyttämään entistä tuuheammalta ja komeammalta.

Levitä seuraavaksi partaan ja parranalusihoon Mr Bear Familyn partaöljyä. Partaöljy ravitsee ja hoitaa sekä partakarvoja että ihoa parran alla. Partaöljyn ansiosta ihohuokoset ja karvatupet voivat paremmin, minkä vuoksi partakin näyttää upeammalta. Partaöljy antaa parralle myös muotoiltavuutta. Lue täältä lisää vinkkejä partaöljyn käyttöön.

Jos haluat muotoilla partaasi ronskimmin, levitä partaasi Mr Bear Familyn partavahaa. Partavaha kosteuttaa ja pehmentää partaa antaen sille myös hyvän muotoiltavuuden. Viiksiä kannattaa muotoilla kevyemmän tuoksuisella Mr Bear Familyn viiksivahalla, joka tarjoaa hyvää pitoa ylähuulen karvoitukselle.

Mr Bear Familyn Beard Kitissä on kolme eri tuoksuvaihtoehtoa: raikas Citrus, metsäinen Wildernesssekä kesäiseltä tammimetsältä tuoksuva Woodland.

Säästy turhalta valitsemiselta ja ostosten tekemiseltä ja satsaa näppärään Mr Bear Familyn Beard Kitiin! Takaamme, että partasi alkaa voida paremmin! 


Mr Bear Family on Ruotsissa ensimmäinen, nykyaikainen viiksien- ja parranhoitotuotteita valmistava yritys. Se käyttää tuotteissaan vain luonnollisia raaka-aineita, joita ei ole testattu eläimillä. Kaikki Mr Bear Familyn tuotteet verkkokaupassamme.

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.