KAHTA MÄ VAIHDAN

"Kahta mä väihtelen. Toinen on tää Fibre Wax, jota laitan hiuksiin sillon kun meen mökille Raijan kanssa. Ja toinen tää Pomade, jolla tyylittelen tukan aina kun meen oopperaan Tuijan kanssa", sanoi turkulainen Dick Johnsonin vakiasiakas. Kaverin moraalinen kompassi on mitä on, mutta tyyliä ja tilannetajua äijältä löytyy. On erittäin suotavaa vuorotella ainakin kahta erilaisen lopputuloksen antavaa muotoilutuotetta, jotka sopivat eri tilaisuuksiin. Se tuo raikasta vaihtelua ja saa tarpeen vaatiessa äijän näyttämään siltä kuin olisi kaksi eri minää.

FIBRE WAX

Dick Johnson Fibre Wax on kuituvaha, joka antaa keskivahvan pidon. Sen avulla saat aikaan tuuhean tyylin tai vaikka pystytukkaisen kampauksen, jolla huijaat olevasi niin rento äijä, että muka olisit herännyt hiukset samassa asennossa. Ja vaikka joku erehtyisi pörröttämään pehkoasi niin vaha pysyy hiuksissa ja voidaan tottakai muotoilla uudelleen ilman, että pito haihtuisi. Vaha luo hiukseen siistin mattaisen pinnan, joka ei tartu petipuuhissa lakanoihin ja saa hiukset näyttämään tuuheammilta.

Miten?

Kuituvaha lisätään kuiviin ja puhtaisiin hiuksiin. Silloin hiukset eivät kiillä ja pito pysyy voimakkaana. Vaha raapaistaan pois purkista ja levitetään ensin kämmeniin hieromalla kämmeniä yhteen. Kun vaha on tarpeeksi lämmintä ja sekoittunut ihonväriseksi se voidaan työstää hiuksiin levittämällä sitä käsin muotoiltavalle alueelle aina tyvestä latvaan. Vaha on levitetty oikein, jos hiuksissa ei ole suurempia vaaleita ja tahmaisia paakkuja. Tällä tavalla erotat helpommin ne tahmaiset paakut, jotka ilmestyvät hiuksiin kun sihti on hukassa pimeässä pirtissä.  

Milloin?

Fibre Wax sopii jokaiseen arkipäivään, miksei myös juhlaan. Se on sopivan kuiva ja kevyt, jotta sitä voidaan käyttää myös päähineen kanssa. Silloin kun elämä on hektistä eikä puuhailusi kestä päivänvaloa, joudut pitämään huppua päässä, mutta taas tarvittaessa vetämään sen pois päästä ja näyttelemään kuin olisit muina miehinä, niin Fibre Wax on tuotteesi. 

POMADE

Dick Johnsonin Vesiliukoinen Pomade luo hiukseen raskaan ja kiiltävän rakenteen. Siinä on vahva pito, joka kestää pitkään, mutta pysyy joustavana ja uudelleenmuotoiltavana. Pomadea kun liipaisee oikeaoppisesti hiuksiin niin herrasväelle tulee väistämättä vähäpukeinen olo tai jonkinasteinen alemmuuskompleksi. Kun hiukset on tarpeeksi sliipattu niin ei tarvitse heittää kuin sana sinne tänne niin jengi pitää minkä tahansa alan maisterina. 

Miten?

Pomade lisätää kuiviin tai hieman kosteisiin hiuksiin. Mitä kosteampi hius, sitä enemmän hiukset kiiltävät. Pomade työstetään hiuksiin samalla tavalla kuin vaha, mutta lopputuloksen viimeistelyyn on syytä käyttää kampaa, koska muuten näytät siltä kuin olisit vetänyt hiuksiesi päälle jättimäisen kortongin. Kamman avulla pomaden rasvaamat hiukset erotellaan toisistaan sekä kampaukseen luodaan nostetta.

Milloin?

Perus häntäheikki käyttää pomadea muodollisempaan tilaisuuteen, mutta tyylikäs sliippatukka vetää hiukset minttiin ja lähtee kylille mittaan markkina arvoa. Kiiltävä look tuo vaikutelman huolitellusta äijästä, mutta hämmentää sonnien saunaillassa.

Pomade Inepuisable

Dick Johnson

Pomade Inepuisable

24,90 €

Fibre Wax Insouciant

Dick Johnson

Fibre Wax Insouciant

24,90 €

Dick Johnson

Alk.

Loppuunmyyty

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.