JOULUPUKKI

Jouluaatto lähestyy, ja Dick Johnson haluaa olla mukana auttamassa ja helpottamassa lahjan hankkimisen tuskaa!  Nainen, annamme nyt vinkit, kuinka saat hankittua parhaan joululahjan miehellesi!

Jouluaatto lähestyy, ja Dick Johnson haluaa olla mukana auttamassa ja helpottamassa lahjan hankkimisen tuskaa! Annamme nyt vinkit, kuinka saat hankittua parhaan joululahjan miehellesi!

Joululahja on paras, kun se on jotain henkilökohtaista miehelle! Toki sukat ja bokserit ovat aina klassikko, ja hyödyllinen lahja, mutta jos ajatellaan vielä syvällisemmin, annetaan miehelle omiin hetkiin välineet!

 

JOULULAHJA TUKALLISELLE

Mikä on mukavampaa, kun laittaa hiukset rakkaaltaan saadulla laadukkaalla setillä hiustuotteita! 

Dick Johnson suosittelee The Daimon Barberin Pomade Clay hiusten muotoiluun. Tällä herrasmiesten hiuslinimentillä onnistuu tyyli kuin tyyli, tyylikkäästi!

Kampauksen viimeistelyyn tarvitaan toki kampa. Suosittelemme Dick Johnsonin omaa puista kampaa, joka kulkee tyylikkäästi mukana vaikka povitaskussa!

Hiusten ja vartalon pesemiseen kannattaa hommata vielä The Duden Hair & Body Wash, jolla saa puhtaan ja raikkaan tuoksun niin hiuksille kuin koko kropalle!

 

Valitse oma suosikkisi hiusten muotoiluun täältä!

Hiustenhoitoon löydät varmasti hyvän joululahjan täältä!   

 

 

 

JOULULAHJA PARRAKKAALLE

Tämä on sitä laatuaikaa miehelle itsensä kanssa, ja hyvin hoidettu siisti parta on lahja koko perheelle. 

Mr. Bear Familyn Beard Kitistä löytyy kaikki mitä parranhoitoon tarvitaan. Partaöljy, joka hoitaa ihoa partakarvan alla, partavaha, joka pehmentää ja hoitaa partakarvaa, sekä antaa kevyen muotoiltavuuden parralle, partasaippua, joka pesee hellävaraisesti muotoiluaineet ja ruoantähteet leuasta, sekä viiksivaha, joka viimeistelee parrakkaan miehen siistityn ulkonäön!

Tuoksuja on kolme;

Woodland, joka on puinen, metsäinen tuoksu, ja on monen miehen suosikkituoksu.

Citrus, joka on raikas, sitruunainen tuoksu, ja tästä pitää varmasti myös naisväki.

Wilderness, joka on sekoitus sitrusmaista raikkautta, ja metsäistä aromia.

 

Täältä löydät suuren valikoiman lisää lahjavinkkejä parranhoitoon!

 

JOULULAHJA PARRANAJAJALLE

Miehelle, joka haluaa pitää leukansa siistinä, on hyvä ostaa oikeat välineet parranajoon.

Nämä säästävät ihoa, tekevät parhaan lopputuloksen, ja antavat sitä peräänkuulutettua omaa aikaa. Parranajostakin voi tehdä mielenkiintoista ja hauskaa.

Ajamiseen on hyvä lahja esim. Parkerin shavette, vaihtoteräinen kääntöveitsi, jolla saa varmasti ajettua parran tarkasti ja siististi.

Äärimmäisen tärkeä tuote hyvään parranajoon on laadukas parranajosaippua. Pukinkonttiin suosittelemme esimerkiksi Dapper Danin Deluxe shave creamia, jolla saa partakarvan pehmeäksi, ja ajon lopputulos on erittäin miellyttävä.

After Shave on yhtä tärkeä elementti hyvään parranajoon kuin terävä veitsi. Miellyttävän lopputuloksen viimeistelee esimerkiksi Dapper Danin Deluxe After Shave, joka jättää ihon pehmeäksi, ja rauhoittaa sitä.

 

Lisää parranajotuotteita pukinkonttiin löydät täältä!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.