Hiusten stailausvinkit

Tässä blogi postauksessa pääset lukemaan parturin stailausvinkit suosituimpiin hiusmalleihin! Hiusten stailaus kannattaa aina aloittaa märistä tai pyyhekuivista hiuksista. Moni saattaa kuvitella, että pelkkä hiusvaha riittää, mutta itseasiassa pohjatyöt on kaikkein tärkein vaihe hiustenlaitossa. Pohjatöillä tarkoitetaan hiusten kuivaamista siihen asentoon, missä niiden halutaan pysyvän koko päivä.

Jutellaan hetki hiusten anatomiasta. Hiusten sisällä on pieniä “siltoja” jotka muodostavat hiuksen rakenteen, esimerkiksi kihara tai suora. Hiusten kastuessa sillat pehmenee ja kun hius taas kuivuu tiettyyn asentoon, sillat kiinnittyvät uuteen paikkaan pitäen uuden muodon paremmin. Sen takia föönaaminen kevyen muotoilutuotteen kanssa on tehokas keino saada koko päivän kestävä lookki. Varaa aika ammattilaisen stailaukseen täältä.

 

Sidepart

Kun hiukset ovat märät lisää niihin loraus grooming tonicia. Sen jälkeen kampaa haluttuun kohtaan jakaus ja kampaa loput hiukset siististi. Voit antaa hiusten kuivua luonnollisesti ja lisätä vahan sitten kuiviin hiuksiin, mutta paras lopputulos syntyy kun kuivaat hiukset föönillä. Hallitse fööniä siten, että puhallat ilmaa siihen suuntaan mihin haluat hiusten menevän, eli jakauksesta poispäin, jolloin jakaus erottuu selkeästi eikä hiukset sotkeennu. Kun hiukset on kuivat, hypätään hiusvahan kimppuun - levitä sitä kevyesti ensin jakauksen molemmille puolille. Sitten vastakkaiselle sivulle ja lopuksi hiusten keskiosaan aina ohjaten haluttuun suuntaan. Viimeistele kampaamalla vain hiusten pintaa ei liian syvältä.

 

Pompadour

Aloita lisäämällä pomadea tai muuta pohjustustuotetta kosteisiin hiuksiin. Föönaa etuhiukset rohkeasti ylöspäin ja sivuja taaksepäin. Voit saada yläosaan lisää volyymia kuivaamalla hiuksia pitämällä päätä ylösalaisin. hiusten kuivuessa voit tarpeen mukaan lisätä muotoilutuotetta hiuksiin helpottaaksesi muotoilua. Viimeistele tyyli raskaalla pomadella, kampaamalla sivut hiuspohjaa myöten ja pitääksesi volyymin yläosassa kampaa vain hiusten pintaa. Lopuksi voit lisätä hiuslakkaa

 

 

Messy

Jos hiukset ovat rasvaiset niin pese ne tai lisää kuivashampoota. Muista, että kuivashampoo kannattaa kuitenkin huuhdella pois päivä lopuksi. Messy tyylissä kannattaa grooming tonicin sijaan käyttää suolasuihketta. Se antaa hiuksille haluttua rapeutta, struktuuria ja sekaisuutta. Hiusten ollessa vielä kosteat puristele niitä hieman kiharalle tai laineille, kirjaimellisesti puristelemalla hiuksia nyrkin sisään. Käytä föönatessa föönin diffuuseri -osaa, jotta laineet ja kiharat vahvistuu ja säilyy hiuksissa. Muotoilutuotetta valittaessa kannattaa ottaa clay tai muu kuiva mattavaha. Tuotetta kannattaa käyttää vähän ja sen levittäminen ei saisi kestää liian kauan. Sekalainen tyyli on hankala saavuttaa, koska hiusten halutaan näyttävän kuin niille ei olisi tehty mitään, mutta silti lopputuloksen näyttävän hyvältä ja luonnolliselta. Hyvä vinkki on levittää vaha pyörivin liikkein ja lopuksi puristella hiuksia.

Slickback

Lisää märkiin hiuksiin raskasta pomadea ja/tai grooming tonicia. Kuivaa hiukset föönillä ja harjaamalla hiuksia taaksepäin. Varo ettet nostele hiuksia liikaa jotta saat hiukset vedettyä taakse pitkin päätä. Voit myös antaa hiusten kuivua luonnostaan. Hiusten ollessa lähes kuivat lisää vielä raskasta pomadea ja kampaa hiukset läpi.

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.