CUSTOMER REVIEW: FIBRE INSOUCIANT

Mama knows best. Ja jos mutsilla on luuri kiinni, luota Dickiin! Hiukan skeptisin ajatuksin avasin purkin, että onko siellä sisällä muovailuvahamaista laastia, jossa on jokin kaukainen häivähdys Snake Oilin viettelevää tuoksua. Silmissä vilahti kipeä muisto nuoruusvuosilta, jossa ennen koulukuvausta, kusenhajuisessa vessassa yritin epätoivoisena raapia kivikovaa hiusvahaa purkin pohjalta. Ei onnistunut, eikä se kuvakaan. Tytöt nauroi, eikä viehätystä enää saa takaisin kun se kerran jo meni. Kiitos L*real !!

TUOKSU

Avaan kannen, ja odotan sitä huomattavasti miedompaa tuoksua. Kappas, ei tää ollutkaan mikään astmaliiton suosittelema, vaan juuri oikea suhde hienompaa alkoholia ja vaniljaa. Eka hymynaama-tarra! 

KOOSTUMUS

Hieman jo itsevarmempana alan työntämään sormenpäätäni tätä vaaleaa, hyväntuoksuista tavaraa kohti. Kaikki muistaa sen jännityksen ja arkailun ekalla kerralla. Ja oho, sinne se upposi pehmeänsuloiseen massaan! Tässä vaiheessa aika kultasi muistot nuoruudesta. Pervo virne suupielessä: toinen hymynaama.

LEVITYS

Samalla kun vatkasin valkoista tahnaa innokkaasti käsissäni, mieleeni pamahti kauhukuva. Mitä jos innostuin liian aikaisin? Mitä jos homma tyssää seinään? Hieman panikoituneena iskin kädet hiusrajaan. Ja perkele, sehän liukuu vaivattomasti pitkin fledaa. Irstas hymy saapui takaisin kasvoille. Kolmas hymynaama-tarra! Parempi menestys kuin itsellä ikinä! 

LOPPUTULOS

Loput tarinasta on historiaa, mutta hyvältä näytin, kehuja sain, ja rakensin taloon lisäsiiven, jonne varastoin Fibreä laatikoittain siltä varalta, että joskus 38:ssa maailmansodassa resepti tuhoutuu Cokiksen, Big Mac-kastikkeen, sekä Turun Sinapin kanssa.

Halutko jatkossa tälläiset tuotearvostelut ja tarjoukset suoraan sähköpostiin?

Tilaa tästä uutiskirje!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.