Charmikas Vitun Hyvä!

Runsasarominen kunnon kahvi, jonka pehmeä maku syntyy Lahtelaisen pienpaahtimon uunissa. Aromikkaat pavut tulevat Kolumbiasta, pakkauksesta löytyykin tarkat koordinaatit plantaasille, jos viikonloppu reissusta haluaa tehdä vähän pidemmän. Dick Johnsonin Vitun Hyvä Kahvi on saavuttanut mainetta ja löytänyt paikkansa useasta kahvipöydästä pyhäkahvina. Reippaalla 99,90€ kilohinnalla tätä ei arki kahvina juo kuin kuninkaat tai rosvoruhtinaat, mutta pitää ymmärtää ettei tällä ole lähdetty kilpasille perus mokka purujen kanssa. Tähän väliin on hyvä mainita, että Vitun Hyvä Kahvi irtoaa vajaalle kympillä ja sillä saa pussin mikä väräyttää vaakaan tasan sata grammaa. Nyt joulunajan saatavilla on myös valmiiksi pakattu joululahja paketti, mikä sisältää kolme pussia Vitun Hyvää Kahvia, eikä hintaa ole kuin 24,90€. Täältä löytyy!

 


Dick Johnsonin Vitun Hyvä Kahvi taittaa yli 10.000km matkan Kolumbiasta Suomeen ja kun merikontti täynnä kahvipapuja on purettu ja puhdistettu alkaa paahtomestarin tarkka ja vaativa työ. Pavuista saadaan nyhdettyä irti Vitun Hyvälle Kahville tuttu juhlallinen maku tarkasti suunnitellulla noin 13 minuutin pituisella paahdolla. Tämä korkealla kasvanut 100% arabica-kahvi, tarjoaa vaativallekin kahvinryystäjälle charmikkaan makujen sateenkaaren, eikä siitä puutu rotevuutta saati vivahteita.

Vitun Hyvä Kahvi on saavuttanut asiakkaiden arvioimana vaatimattoman 4,8 tähteä! (1-5 asteikko)

 

Alk.

Loppuunmyyty

Alk.

Loppuunmyyty

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.