5 PARTATEEMAA VUODELLE 2018

Muoti on tyylittömille. Jokainen meistä tallaa täällä omalla tavallaan, mutta silti sivistynyt miespuoleinen homo sapiens voi pitää silmät auki ja miettiä vähän miltä muut näyttävät ja sopeutuuko itse joukkoon. Nimittäin hyvältä näyttämisellä voi vaikka olla apua kevään soidinmenoissa, koska saantia varten tässä kuitenkin pukeudutaan ja trimmaillaan partaa. Muotia tai ei niin tässä sinulle hieman partainspiraatiota loppuvuodelle 2018, jos et tiedä mitä tuon karvoituksen kanssa pitäisi tehdä.

Vuoden 2018 mies varmasti jo tiedostaa, että parran voi yhdistää jokaisen herran tai perus jampan ulkoiseen ilmeeseen. Tyylikäs parta ei ole itu-hipsterin tai metsuriseksuaalin yksinoikeus. Se toimii yhtälailla businessmiehen kuin lääkärinkin kasvojen komistuksena olematta sen kummempi kannanotto. Parran ollessa vuoden 2018 jokamiehenenoikeus, voidaan tässä vaiheessa tutustua 5 teemaan sekä tyyliin, jotka kannattaa painaa kaaliin, koska niiden avulla erotut eduksesi perus partasuiden joukosta.

1. Partatyyliä kannattaa vaihtaa vuoden mittaan - Löydä itsellesi muutama sopiva tyyli ja vaihtele näitä kausittain. Kylmiin kuukausiin sopii pidempi parta. Lämpiminä kuukausina on freshimpää turvautua kevyempään sänkipartaan. Tällä tavoin partatyylisi sopii paremmin myös vaatetyyliisi. 

2. Korosta partasi väriä – Älä yritä turhaan peitellä harmaita karvoja vaan käännä se eduksesi. Harmaan sävytteinen parta herättää kunnioitusta!

3. Hiuksien ja parran tulee sopia yhteen – Hiuksia ja partaa kannattaa kasvattaa samassa suhteessa, silloin pää on yhtenäinen kokonaisuus. Vaihtoehtoisesti vastakohdat toimivat yhdessä; Keskipitkät hiukset ja sänkiparta, Pidempi kokoparta ja lyhyt armeijatyylinen fade-cut 

4. Korosta viiksiä – Viikset ovat aina In! Viikset ovat kuulemma se minkä perusteella naiset mittaavaat varakkuutesi... ainakin jossain! Viikset tulee olla ja niitä pitää korostaa, jos aikoo kasvattaa partaa. Ne voivat olla reippaasti pidemmät kuin parta, mutta eivät missään nimessä partakarvaa selkeästi lyhyemmät. Herrasmiehen ”Handlebar” , hillityt ja isällisen pervot ”chevron” tai klassiset englantilaistyyliset viikset sopivat mainiosti jopa pelkän sänkiparran kanssa.  

5. Lyhennä kokopartaa – Pituus ei ratkaise kokoparran tyylikkyyttä. Suosi paksua ja lyhyttä tai keskipitkää kokopartaa, joka on siististi rajattu, poskilta lyhyempi ja leuanmuotoja korostava. 

Alk.

Loppuunmyyty
Partaöljy Kasvu

Kasvu

Partaöljy Kasvu

24,99 €

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.