Kolme kovinta tuoksuperhettä!

Tässä oppaassa esittelemme kolme valikoimastamme löytyvää tuoksuperhettä, joiden tuotteet sopivat toisiinsa kuin isä äitiin.

 

Toisin kuin yleensä luullaan, miesten ei tarvitse haista paskalta. Teet itsestäsi vastustamattoman tuoksuisen ja huolitellun pakkauksen helposti, kun rakennat huolellisen tuoksuprofiilin useista saman sarjan tuotteista.

Tuoksuperhe 1: Dick Johnson – Whiskey & Vanilla

Dick Johnsonin Signature Scent -sarjan suosituin tuoksu on Whiskey & Vanilla, joka luo pehmeän herkullisen yhdistelmän viskin ja vaniljan vastustamattomista tuoksunuoteista. Se on täydellinen tuoksu tuomaan tyyliisi silauksen miehekästä makeutta ja seksikästä rosoisuutta, jota vain harva voi vastustaa.

Whiskey & Vanilla -tuoksu löytyy seuraavista tuotteista:

Tuoksuperhe 2: Mr Bear Family – Golden Ember

Ruotsalainen Mr Bear Family keskittyy tuotteissaan hyvin pitkälti samoihin asioihin kuin Dick Johnson: laatuun, kotimaisuuteen ja korkeisiin standardeihin.

Mr Bear Familyn Golden Ember -tuoteperhe on ylellinen kokonaisuus, jonka tuoksumaailma rakentuu muun muassa jalopuusta, vaniljasta, pihkasta ja tupakanlehdistä. Se on eksoottinen sekoitus klassista ylellisyyttä, luonnollista raikkautta ja itämaisia vivahteita.

Golden Ember -tuoksu löytyy seuraavista tuotteista:

Tuoksuperhe 3: Captain Fawcett – Booze & Baccy

Brittiläinen Captain Fawcett korostaa tuotteissaan herrasmiesmäistä laatua, viimeiseen saakka hiottua tyyliä sekä uniikkeja ja rohkeita tuoksuja, jotka täydentävät jokaisen keikarin ja herrasmiehen omintakeista tyyliä.

Captain Fawcettin Booze and Baccy -tuoksusarjaa voi kuvailla pullotetuksi maskuliinisuudeksi. Se on täyteläinen ja monipuolinen sekoitus hienoimpia eteerisiä öljyjä, jotka yhdessä hunajoitujen tupakanlehtien kanssa muodostavat savuisen, mausteisen ja makeahkon kokonaisuuden, joka lämmittää sekä sinut että kumppanisi.

Booze & Baccy -tuoksu löytyy seuraavista tuotteista:

    Keskustelua aiheesta

    Kommentoi

    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.