Mikäs ihmeen Grooming Tonic?

Jaksaako sitä kesällä stailata tukkaa kun ei meinaa edes jaksaa nousta sängystä ylös? Aamusuihkun jälkeen ei kykene edes valita saman parin sukkia. Jotenkin se kuulostaa turhanpäiväiseltä. Siksi päätimme nyt nostaa esille laiskan miehen lääkkeen eli hiusvesi tai tuttavallisemmmin GROOMING TONIC. 

MITEN SITÄ MUKA KÄYTETÄÄN?

Tonicin käyttö on naurettavan helppoa. Lorauta kämmeniin ja hiero hiuksiin kauttaaltaan. Anna nesteen kuivua ja vaikuttaa hiuksien rakenteeseen. Kokeile ensin millainen lopputulos tulee kun hierot nestettä kuiviin hiuksiin. Hiuksista tulee karheammat mutta tuuheat. Voit myös kaataa tonicia kosteisiin hiuksiin, jolloin saat hieman pehmeämmän ja kiiltävämmän lopputuloksen. 

MITÄ SE SITTEN TEKEE?

Grooming Tonic saa aikaan luonnollisen kevyen pidon sekä tuuheuden tunteen kaikille hiustyypeille. Se myös kosteuttaa hiusta ja päänahkaa koko päivän. Hiukset tuoksuvat raikkaalle ja näyttävät elinvoimaisilta. 

MITENNIIN PITÄISI ERITYISESTI KESÄLLÄ KÄYTTÄÄ?

Kun hierot grooming tonicia kesäaamuna hiuksiin ja päänahkaan, et välttämättä tarvitse muita muotoilutuotteita. Kampaus pysyy huolettomana, mutta muodossa koko päivän ja hiukset eivät lässähdä. Hiustenlaittoon ei kulu kuin muutama sekuntti ja olet valmis rokkaamaan koko päivän vaikka välillä saattaisikin hieman tihkuttaa. Jos kyseessä on kesän ainoa aurinkoinen ja kuuma päivä niin tonic kosteuttaaa päänahkaa ja estää hiuksia kuivumasta. Päänahkasi voi hyvin eikä hilseile tai pala yhtä helposti. 

ENTÄ KESÄJUHLAT JA VIIKONLOPUT?

Sitten kun pitää laittaa vähän kauluspaitaa tai joutuu miellyttämään hameväkeä niin kannattaa ehdottomasti lisätä grooming tonic ennen kuin lisää hiusvahaa tai pomadea. Tonic helpottaa muotoilua ja estää hiuksia lässähtämästä muotoilutuotteen voimasta. 

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.