Dick Johnson testasi myydyimmät miesten seksilelut ja potentiaaliset uutuudet!

Saimme testattavaksi laatikollisen suosituimpia miesten hilavitkuttimia sekä suuren yleisön sivuttamia potentiaalisia tulokkaita nautintomarkkinoilla. Tuloksena syntyi Dick Johnsonin suuri miesten seksileluarvostelu!


Vaikka uutisissa puhutaan taantumasta, ostovoimasta ja inflaatiosta, on yksi maaginen ala, jota maailmanmarkkinoiden heilahtelut tai sodat eivät juuri hetkauta: oli talouden käyrä sitten nousussa tai laskussa, seksileluille on aina tilausta.

Seksitarvikkeita myyvän Kaalimadon toimitusjohtaja Mikko Rosén kertoo, että Fleshlight-tekovagina on miesasiakkaiden keskuudessa ikuinen suosikkituote, joka keikkuu vuodesta toiseen myyntitilastojen kärjessä. Viimeisen kymmenen vuoden aikana kuitenkin erilaiset sähköiset masturbaattorit, eturauhaskiihottimet ja monia ominaisuuksia yhdistelevät suristimet ovat keränneet runsaasti positiivisia arvioita ja kiitosta.

– Aiemmin on ollut stereotypia, että seksivälineitä käyttävät naiset ovat itsevarmoja, ja miehet ovat puolestaan vähän säälittäviä tapauksia. Onneksi tämä asenne on muuttunut positiivisempaan ja hyväksyttävämpään suuntaan.

Klassisen taskupillun toimintaperiaate lienee joka jantterille tuttu, joten toimitusjohtaja lähettikin meille testiin hieman jännittävämpiä suosikkituotteita.

Ei liene kenellekään yllätys, että seksileluista löytyy jokaiselle jotain. Kysymys kuuluukin, toivotko tuotteilta tasaisen tuttua imeskelyä vai aivan uudenlaisia seikkailuja.

Testiimme valikoituivatkin seuraavat hilavitkuttimet kahdessa eri kategoriassa:

Suosituimmat tuotteet:

Airturn 2 -masturbaattori 

SOHIMI Agitator -eturauhaskiihotin

SOHIMI Triceratops - 3 in 1 -kiihotin

Vielä aliarvostetut, mutta potentiaaliset tuotteet:

SOHIMI Bole - penispumppu ja masturbaattori 

Wooomy Bigggy -penispumppu

Paketista löytyi myös viisi tuubia liukuvoidetta. Tarpeeseen menee!

 

Myydyin tuote: Airturn 2 -masturbaattori

“Hymyhuulet suukon saavat, hymyhuulet huomataan”

– Johnny Liebkind, 1963

 • Hinta: 99,99€
 • Usb-ladattava
 • Imee, värisee ja lämpenee
 • Led-näyttö kertoo käynnissä olevan ohjelman
 • Sisältää myös säilytyspussin

 

Toimitusjohtaja Rosén kertoo, että Airturn 2 -masturbaattoria on myyty muutamassa vuodessa noin 15 000 kappaletta, joten se on yksi suosituimpia miehille suunnattuja tuotteita. Eikä ole vaikeaa ymmärtää, miksi.

Tämä masturbaattori lämpenee jopa 45 asteeseen imun ja värinän lisäksi. Sisälle syntyvän alipaineen avulla se liikkuu edestakaisin saaden aikaan pumppaavan tunteen. Suuaukon punaisia huulia ja teksturoitua sisusta myöten Airturn 2 pyrkiikin simuloimaan suihinottoa värisevin lisämaustein.

Dick Johnsonin tuomio:

Airturn 2 tuntuu käteen laadukkalta, ja sen käyttöönotto on helppoa pienen opettelun jäljeen. Ohjelmat kertova LED-näyttö helpottaa käyttöä huomattavasti verrattuna moniin muihin vastaaviin tuotteisiin.

Imu- värinä- ja lämmitysohjelmat ovat mukava lisä laitteen käyttöön. Kuitenkin näissä saisi olla enemmän variaatiota, sillä muu kuin kaikista voimakkain imu ei kauheasti tunnu miltään. Värinäohjelmat tuovat mukavasti lisätuntumaa käyttöön, ja erilaisia vaihtoehtoja onkin runsaasti.

Mainittakoon myös, että masturbaattorin hankkimista suunnittelevien kannattaa pitää mielessä laitteen mitat: yli 12 centtimetriä pitkällä peniksellä laite on vain osittainen masturbaattori, ja verraten ahdas suuaukko voi tehdä osalle miehistä tiukkaa.

Airturn 2 on kaiken kaikkiaan laadukkaasti valmistettu ja helppokäyttöinen tuote. Vaikka eri ohjelmayhdistelmien kokeileminen vie hieman aikaa, oikeiden asetusten löydyttyä vehje on perin nautinnollinen käyttää, joskin se voisi tarjota jotain vielä enemmän. Masturbaattori ei ole purettavissa osiin, mutta sen puhdistus käytön jälkeen on verrattain helppoa ja yksinkertaista.

Airturn 2 pähkinänkuoressa: Tasaista laatua, joka tekee mitä lupaa. Ei yllätä tai tuota tajunnanräjäyttäviä nautintoja, mutta kaikin puolin pätevä ja laadukas vekotin.

Potentiaalinen tuote: SOHIMI Bole – penispumppu ja masturbaattori

“Nyt syöksyy sukkula Venukseen”

– Kikka, 1991

 • Hinta: 79,99€
 • Yhdistetty penispumppu ja masturbaattori
 • Toimii myös vedellä täytettynä
 • Usb-ladattava

 

Kaalimadon toimitusjohtaja kertoo, että SOHIMI Bole ei ole toistaiseksi noussut suuren yleisön suosioon, mutta potentiaalia tuotteesta löytyy. Se yhdistää masturbaattorin ja penispumpun yhdeksi tuotteeksi, ja kahden maailman fuusioksi hinta-laatusuhde onkin ainakin paperilla erittäin kohdillaan.

Tämä läpinäkyvän ilmava ja vaaleanvihreä laite on kuin 2000-luvun alun Frutiger Aero -kuvastoista. SOHIMI Bole tyydyttää villeimmätkin hentaifantasiat, sillä sisältä löytyy valettuja spiraalijuomuja ja aivan masturbaattorin päässä on nystyröin varustettu, lonkeroimainen uloke lipomassa terskaa. Herkästi laukeavat voivat täyttää masturbaattorin vedellä, jolloin peniksen tuntoherkkyys vähenee ja toleranssi kasvaa.

Dick Johnsonin tuomio:

SOHIMI Bole on mielenkiintoinen tuote. Se muistuttaa ulkoasultaan äidin tv-shopista 2000-luvun alussa ostamaa hedelmäleikkuria tai smoothiekonetta.

Suuret kiitokset se saa puhdistettavuudesta: sekä suuaukon silikoonirengas, kovamuovinen ulkokuori että sisällä oleva silikooniosa ovat irrotettavissa ja pestävissä helposti.

Käyttö vaatii reilusti opettelua, sillä masturbaattorissa ei ole ohjelmista kertovaa näyttöä. Erilaisia imu- ja pyörimisohjelmia kierrätetään nappeja painamalla, ja näistä voi luoda mieleisiään yhdistelmiä. Automaattisen imuohjelman lisäksi sisälle syntyvän alipaineen voi säätää manuaalisesti itselleen mieluisaksi.

SOHIMI Bole on kaiken kaikkiaan pätevä ja monipuolinen tuote erityisesti hintaansa nähden, mutta heikkouksiakin siitä löytyy. Pyörivä ja teksturoitu sisus nielee todella paljon liukuvoidetta, ja sitä kannattaakin lisäillä moneen otteeseen käytön aikana. Silikoonisisus näet alkaa helposti hankaamaan pidemmässä käytössä, jos liukuvoiteella ei läträä runsaasti.

Imuohjelmat ovat erinomainen lisä tuotteseen, mutta kaikista voimakkaimmat asetukset voivat tehdä herkemmille miehille jopa kipeää. Lisäksi vekotin pitää verraten kovaa surinaa.

Joka tapauksessa penispumpun ja masturbaattorin yhdistäminen on erinomainen idea: terveellä nuorella miehellä ei liene tarvetta normaalille penispumpulle, mutta tämän yhdistäminen masturbaattoriin tuo uudenlaisia seksuaalisia ulottuvuuksia jokaisen elämään. Kunhan vain muistaa käyttää todella paljon liukuvoidetta!

SOHIMI Bole pähkinänkuoressa: Koko setin erikoisin tuote, josta löytyy mielenkiintoisia ja jännittäviä ominaisuuksia. Suosittelemme tätä kaikille seikkailunhaluisille!

Myydyin tuote: SOHIMI Agitator -eturauhaskiihotin

“Rööperiin mä kaipaan niin, taas uudelleen”

– Jormas, 1967

 • Hinta: 39,99€
 • Unisex: sopii sekä anaali- että vaginakäyttöön
 • 8 edestakaista liikettä, 8 värinätoimintoa
 • Sisältää kauko-ohjaimen
 • Usb-ladattava

 

Mikä ei surise, eikä mahdu perseeseen? Venäläinen perseensuristinhan se. Vitsit sikseen, anaalituotteet ovat osalle miehistä vielä tabu: tosimiehellä tulisi kuulemma olla persposkeen tatuoituna “exit only”. Fakta on kuitenkin se, että vanhoollisesti rööperileikkeihin suhtautuvat miehet sulkevat itsensä pois uskomattomilta nautinnoilta ja antoisilta seikkailuilta.

Kaalimadon toimitusjohtajan mukaan SOHIMI-brändin tuotteet ovat keränneet muutamassa kuukaudessa erinomaiset palautteet sekä hyvästä hinta-laatusuhteesta että innovatiivisista ominaisuuksista.

Anaalikäytössä SOHIMI Agitatorin vibraattori hieroo koko anaalin aluetta ja P-pistettä, kun taas sen lyhyempi varsi hieroo välilihaa. Eturauhaskiihottimessa on kaksi värisevää moottoria, kahdeksan erilaista edestakaista liikettä, sekä kahdeksan eri värinätoimintoa. Molempia voidaan käyttää samaan aikaan, ja ohjailukin on perin helppoa mukana tulevan kaukosäätimen ansiosta. Tuote on myös täysin vesitiivis, joten se sopii esimerkiksi kylvyn tai suihkun aikana käytettäväksi.

Dick Johnsonin tuomio:

SOHIMIn tuotteiden suosio on helppo ymmärtää: ne ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Tämä vibraattori tekee hommansa erinomaisesti, sillä se sujahtaa paikalleen verrattain helposti ja käyttökin on erittäin miellyttävää.

Kaiken kaikkiaan SOHIMI Agitator on laadukas ja miellyttävä tuote, joka tuo varmasti jokaisen miehen elämään jännitystä ja uusia nautintoja. Vedenkestävyytensä ansiosta laite on todella helppo puhdistaa käytön jälkeen. 40 euron hinnallaan vekottimen hinta-laatu-nautintosuhde on mitä erinomaisin.

Toisin kuin testissä myös olleessa SOHIMi Triceratopsissa, sen edestakaiset liikeasetukset ovat huomattavasti lempeämpiä ja hellempiä, joten vekotin sopii erinomaisesti myös aloittelijalle tai kokeilunhaluiselle. Anaaliosa on myös hieman kapeampi kuin Triceratopsissa, joten tottumatonkin saa tyrkkäistyä vekottimen sisään vähintään melko helposti.

Pientä kritiikkiäkin löytyy: asetusten vaihtelu on hieman epäselvää, joten käyttö vaatii hieman opettelua. Myös välilihan hierontaosa saisi painua paikalleen hieman paremmin, sillä testeissä sen hierontateho jäi verraten pieneksi, joskin silti erittäin miellyttäväksi. Voimaa tästä vehkeestä löytyy, ja suristelemalla seinää tai lattiaa vasten voi mukavasti tarjota myös naapureilleen tämän agitaattorin ilon.

SOHIMI Agitator pähkinänkuoressa: Jännittävä tuote, josta löytyy tehoa ja yllätyksiä. Helppo tapa tutustua anaalituotteiden maailmaan hyvällä hinta-laatusuhteella!

Potentiaalinen tuote: Wooomy Bigggy -penispumppu

“Pump it up, until you can feel it”

– Elvis Costello & The Attractions, 1978

 • Hinta: 24,99€
 • Läpinäkyvässä sylinterissä on mitta-asteikko peniksen kasvun tarkkailuun
 • Rakenteeltaan yksinkertainen ja kestävä

 

Tammikuussa haastattelemani erektiohoitaja Marja-Leena Kokkonen, lempinimeltään Lennitiikeri, kertoi penispumpun juontavan juurensa viktoriaaniseen Englantiin, missä monet miehet kärsivät seksuaalisesta häpeästä ja erektiohäiriöistä. Penispumpun tehtävä onkin kasvattaa ja vahvistaa erektiota ainakin hetkellisesti, yleensä juuri ennen yhdyntää.

Kaalimadon toimitusjohtaja kertoo, että Wooomy Bigggyn suurin potentiaali piilee nimen kolmoisvokaalien ja -konsonanttien sijaan edullisuudessa: se on 25 euron hintaan halvimpia penispumppuja markkinoilla.

Toimintaperiaate on yksinkertainen: penis asetetaan pumpun sisään ja ilma imetään ulos pumppaamalla. Tyhjiö imee verta penikseen, näin erektio kasvaa ja vahvistuu. Penispumppua suositellaan käytettäväksi kymmenen minuutin jaksoissa, joiden välillä paine vapautetaan ja penikseen pakkautuneen veren annetaan virrata vapaasti.

Dick Johnsonin tuomio:

Wooomy Bigggy on yksinkertainen tuote, joka tekee mitä lupaa. Yksinkertaisen rakenteensa vuoksi se on helposti hoidettava, ja kestänee vuosien käyttöä moitteetta.

Penispumppu ostetaan yleensä suureen tarpeeseen, kun oma erektio ei ole tarpeeksi vahva. Terveenä nuorena miehenä penispumpun käyttö on hauska lisämauste elämään, mutta varsinaista tarvetta sellaiselle ei kuitenkaan välttämättä ole, erityisesti sinkkuna.

Kuitenkin jos kaipaa elämäänsä astetta vahvempaa erektiota tai kiihotusta, on tämä penispumppu erityisesti edullisella hinnallaan loistava tapa tuoda lisämaustetta seksuaaliseen elämään. Sen pehmeä suuaukko tuntuu erinomaiselta jo laitteeseen työntyessä, ja käyttökin on todella helppoa.

Wooomy Bigggy pähkinänkuoressa: Halpa ja helppo tapa tutustua penispumppujen maailmaan. Tekee juuri mitä lupaa, lisäksi laadukas, helppohoitoinen ja todennäköisesti pitkäikäinen kumppani.

Myydyin tuote: SOHIMI Triceratops – 3 in 1 -kiihotin

“Good, good, good, good vibrations”

– The Beach Boys, 1966

 • Hinta: 49,99€
 • Integroitu värisevä penisrengas
 • Tekee edestakaista liikettä ja värisee
 • Sopii miehille, naisille ja pariskunnille
 • Sisältää kauko-ohjaimen
 • Usb-ladattava

 

Tämä tuote yllättää monipuolisuudellaan. Se sopii sekä miehille että naisille, ja myös pariskuntien käytettäväksi. Mies voi käyttää tuotetta yksin laittamalla tapin anaaliin ja kietaisemalla penisrenkaan falloksen ympärille, nainen puolestaan voi laittaa tapin joko anaaliin tai vaginaan, ja hyväillä värisevällä renkaalla klitorista. Yhdynnän aikana penisrenkaan värinä välittyy myös klitorikseen.

Dick Johnsonin tuomio:

Kuten muutkin testatut SOHIMI-tuotteet, myös Triceratops saa täydet pisteet laadusta ja helposta käytettävyydestä, vaikkakin pieni ohjekirjanen jättää penisrenkaan käytön epäselväksi, ja oikeanlaisen asettelun kanssa jouduu alkuun painimaan hetken aikaa.

Anaalileikkejä kokeilemattomalle kiihottimen saaminen paikalleen voi tehdä tiukkaa, ja tähän kannattaakin varata reilusti liukuvoidetta ja seikkailumieltä: erityisesti paksuhkon juuriosan sisään työntäminen vaatii useamman syvän henkäyksen ja ave marian lausumisen.

Kuitenkin vaikeimman osuuden jälkeen SOHIMI Triceratops pääsee elementtiinsä. Kaukosäätimen kanssa käyttö on helppoa, kun ei tarvitse kurotella takapuolen nappuloihin. Kaikki värinäasetukset ovat erittäin miellyttäviä, ja jokainen varmasti löytää niistä oman suosikkinsa.

Sanottavaakin löytyy: laitteen edestakaiset liikkeet ovat kaikki todella nopeita ja voimakkaita, ja luonnollisesti ohjelmia valikoidessa tulee kiertää kaikki vaihtoehdot läpi. Triceratopsin kiihkeä jyrnytys saa helposti karskeimmankin miehen voihkimaan.

SOHIMI Triceratops pähkinänkuoressa: Mukava tuote intensiivisiin nautintotarpeisiin. Laadukas, mutta käyttö vaatii hieman seikkailumieltä sekä opettelua. Erinomainen niin yksin kuin kumppaninkin kanssa käytettäväksi.

Hilavitkuttimissa on mistä valita

Vaikka tämä setti oli vain pintaraapaisu miesten nautintomarkkinoihin, löytyi sieltä sekä hittejä että huteja. Tulee tietysti muistaa, että myös seksiin liittyvät tarvikkeet ovat makuasioita, ja kokemukset ja mieltymykset ovat jokaisella erilaiset.

Myös toimitusjohtaja Rosén kertoo, että viimeisen kymmenen vuoden aikana yleiset mielipiteet seksitarvikkeista ovat muuttuneet avoimemmiksi ja sallivimmiksi erityisesti miesten kohdalla.

– Asenne vapautuu vuosi vuodelta enemmän, ja ihmiset uskaltavat kokeilla asioita.

Ei siis muuta kuin hilavitkuttimia testailemaan!

 

Teksti ja kuvat: Teemu Peltoniemi

 

Herättikö juttu mieleesi palautetta tai uusia jutun arvoisia ideoita? Voit laittaa ne suoraan Dick Johnsonin omalle journalistille Teemulle osoitteeseen teemu.peltoniemi(at)roguestock.fi

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.