Tässä on 12 vinkkiä kuinka käyttää Pallivahaa!
Tässä on 20 vinkkiä kuinka käyttää Pallivahaa:

 1. Käytä Pallivahaa ihon kosteuttajana. Levitä voidetta puhtaalle ja kuivalle iholle ja hiero hellävaraisesti, kunnes se on täysin imeytynyt.
 2. Käytä Pallivahaa silmien ympärillä olevan ihon hoitoon. Hiero voidetta varovasti silmien ympärille ja anna sen vaikuttaa yön yli.
 3. Käytä Pallivahaa kuivien ja halkeilleiden käsien hoitoon. Levitä voidetta käsille ja hiero hellävaraisesti, kunnes se on imeytynyt. Käytä usein, jotta saat parhaan tuloksen.
 4. Käytä Pallivahaa hiuspohjan hoitoon. Hiero voidetta hiuspohjaan ja anna sen vaikuttaa yön yli, jonka jälkeen huuhtele hiukset huolellisesti.
 5. Käytä Pallivahaa hiusnaamiona. Levitä voidetta hiuksiin ja anna vaikuttaa 10-15 minuutin ajan, jonka jälkeen huuhtele hiukset huolellisesti.
 6. Käytä Pallivahaa kuivien ja hilseilevien kynsien hoitoon. Levitä voidetta kynsiin ja hiero hellävaraisesti, kunnes se on imeytynyt.
 7. Käytä Pallivahaa ryppyjen ja juonteiden hoitoon. Hiero voidetta varovasti ryppyihin ja juonteisiin ja anna sen vaikuttaa yön yli.
 8. Käytä Pallivahaa suojaamaan ihoa auringolta. Levitä voidetta iholle ennen aurinkoa ja uudelleen, kun olet ulkona pitkään aikaan.
 9. Käytä Pallivahaa ihokarvojen hoitoon. Hiero voidetta ihokarvoihin ja anna sen vaikuttaa yön yli, jonka jälkeen huuhtele huolellisesti.
 10. Käytä Pallivahaa huultenhoitoon. Levitä voidetta huulille ja hiero hellävaraisesti, kunnes se on imeytynyt.
 11. Käytä Pallivahaa kuorintana. Sekoita voidetta kuorintajauheeseen ja hiero iholle varovasti pyörivin liikkein. Huuhtele huolellisesti.
 12. Käytä Pallivahaa hierontaan. Lämmitä voidetta hieman ja hiero iholle varovasti pyörivin liikkein.

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.