Suosituimmat ihonhoitotuotteet sekä miehille että naisille!

Luulitko Dick Johnsonin tekevän ja myyvän vain miesten kosmetiikkaa? Sekä omasta Dick’s-tuotesarjastamme että muusta valikoimastamme löytyy rutkasti myös unisex-tuotteita!

Sekä miehet että naiset löytävät Dick Johnsonilta sileän ja pehmeän ihon puhtain, kotimaisin keinoin. Suosituimpia unisex-tuotteita valikoimassamme ovat erityisesti kasvonhoitotuotteet, jotka valmistetaan pääasiassa Suomessa kotimaisista luomuraaka-aineista!

Voit siis jatkossa jakaa sileän ihosi salat myös puolison kanssa, tai kenties painostaa häntä tilaamaan omat tuotteensa Dickiltä! Alta löydätte suosituimpia unisex-tuotteitamme sekä näppäriä vinkkejä niiden käyttöön.

Kasvovoide Masterpiece

Yksi suosituimpia unisex-tuotteitamme on kauneudenhoidon Mekkana tunnetussa Koreassa valmistettu Masterpiece-kasvovoide. Tämä luonnollisten uutteiden yhdistelmä sopii kaikille ihotyypeille, ja se levittyy vaivatta sekä imeytyy tehokkaasti jättämättä iholle rasvaista tunnetta.

"Hetkinen. Minun piti antaa tuo lahjaksi, mutta taisin käyttää sen itse. Oli ihan hyvä tuote. Pitääkin miettiä kenelle näitä tilaa."

-Asiakkaamme Anna

Tämä hajusteeton luksusvoide sopii kaikille kasvoille, ja sen sisältämä rohtosammakonputkiuute ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Pantenoli ja katkeronjuuriuute puolestaan auttavat ihottumaan sekä punerruksen ja ihoärsytyksen kaltaisiin tulehduksiin. Masterpiece sisältää lisäksi kymmentä eri vitamiinia, joten se on ehdottomasti paras valinta päivittäiseen ihonhoitoosi.





Kasvoseerumi Magic

Toinen suosittu unisex-kasvotuotteemme on Tuusulan tehtaallamme kotimaisista raaka-aineista valmistettu Magic-kasvoseerumi. Tämä Lions Mane -sieniuutteesta valmistettu seerumi on Masterpiecen lailla hajusteeton, ja se on suunniteltu erityisesti kuiville kasvoille. Vitamiinirikas ja äärimmäisen kosteuttava sieniuute auttaa kuivia kasvoja palauttamaan luonnollisen kosteustasapainonsa, ja lisäksi se tarjoaa kasvojen herkälle iholle puhdistavan ja suojaavan hoidon.

Magic-kasvoseerumi sopii kaikille ihotyypeille, joko kosteuttamaan, suojaamaan, ravitsemaan tai ihan vain tuomaan nuorekkuutta ja joustoa iholle. Tuote on todella riittoisa, sillä noin puoli pumppausta riittää koko kasvojen käsittelyyn. Suosittelemme käyttämään tuotetta iltaisin ennen nukkumaanmenoa tai aina suihkussa käymisen jälkeen.

Vinkki: Magic-kasvoseerumia voi käyttää myös kuivien, punoittavien ja ärtyneiden kasvojen tehohoitona yhdessä Masterpiece-kasvovoiteen kanssa. Levitä ensin kasvoille tasaisesti Magic-kasvoseerumia, ja tämän jälkeen lisää päälle ohut kerros Masterpiece-kasvovoidetta. Näin saat kasvojesi ihosta hetkessä kostean, ravitun ja terveen.





Silmänympärysgeeli All Seeing Eye

Sekä miesten että naisten keskuudessa suosituimpia tuotteitamme on All Seeing Eye -silmänympärysgeeli. Se on suunniteltu erityisesti laskemaan turvonneita silmänalusia, sekä rauhoittamaan herkkää ihoa ja vähentämään tummia silmänalusia. Sen viilentävä metallinen levityskuula rauhoittaa ja tasoittaa väsynyttä ihoa, sekä tarjoaa silmänalusillesi kaivatun rentoutuksen.

All Seeing Eye valmistetaan Tuusulan tehtaallamme käsin kotimaisista raaka-aineista. Se tuoksuu miedosti rauhoittavalta mustaherukalta, ja sen sisältämä yhdistelmä oliivi-, jojoba-, ja arganöljyjä kosteuttaa ja hoitaa väsynyttä ihoa. Mustaherukan siemenöljy ja rosmariiniuute puolestaan auttavat poistamaan silmänalusten tummuutta ja kiinteyttämään ihoa.

"On vähentänyt turvotusta säännöllisellä käytöllä."

-Asiakkaamme Diana

Sipaise All Seeing Eye -silmänympärysgeeliä tummiin silmänalusiin 1-2 kertaa päivässä. Kasvojen aamupesun yhteydessä käytettynä geeli tarjoaa virkistävän ja kosteuttavan hoidon silmillesi, ja iltaisin se puolestaan rauhoittaa ja hoitaa ihoasi ennen nukkumaanmenoa.

Vinkki: kokeile säilyttää geelirullainta jääkaapissa, jolloin sen metallisen levityskuulan viilentävä ja turvotusta laskeva efekti voimistuu entisestään. Ravista purkkia ennen käyttöä, jotta geeli pääsee virtaamaan mahdollisimman tasaisesti.





Pallivaha & Pallivaha Smooth

Kaikista yleiskäyttöisin ihonhoitotuotteemme sekä miehille että naisille on Dick Johnsonin Pallivaha. Nimestään huolimatta Pallivaha on todellinen ihonhoidon moniottelija, sillä se sopii lähes kaikkeen päivittäiseen ihonhoitoon, myös herkälle intiimialueelle.

Pallivaha on valmistettu vitamiinirikkaasta voipuun rasvasta, ja se kosteuttaa sekä ravitsee ihoa äärimmäisen tehokkaasti. Hajusteeton Pallivaha sopii hyvin esimerkiksi talvella kuivuvalle ja lohkeilevalle iholle, tai esimerkiksi haarojen alueelle auttamaan pyöräillessä tai juostessa tulleisiin hiertymiin ja haavaumiin. Se sopii erinomaisesti auttamaan intiimialueen hikoiluun ja hajuun hiostavilla keileillä. Käytä Pallivahaa myös rauhoittavana ja kostetuttavana jälkihoitona intiimialueen sheivauksen jälkeen. Pallivaha soveltuu myös hyvin huulivoiteeksi tai yhdynnässä käytettäväksi.

Pallivahaa on saatavilla sekä perinteisessä metallipurkissa että Smooth-tuubissa. Resepti ja laatu ovat kummassakin samat, mutta Pallivaha Smooth on vielä helpommin levitettävää esimerkiksi suuremmille ihoalueille käytettäessä.

"Tälleen 25v naisena jonka iho ei oo sietäny marketti tököteistä mitään mitä siihen laittaa. Kaikki muut tuotteet tuntunut vaan lisäävän ihon tukkoisuutta ja ärtymistä. Voin sanoa että ENSIMMÄISTÄ KERTAA useempaan vuoteen iho on näin sileä. Tukkoisuus ja näpyt on poissa ja iho paranemaan päin. Ja aamuin illoin rasvailua takana vasta viikko. Jälleen kerran voi sanoo, että toimii, toimii ja toimii!"

-Asiakkaamme Niina



 

Core Face Wash

Sekä miesten että naisten kasvojen puhdistukseen suosittelemme Core-sarjamme puhdistusgeeliä. Core Face Wash valmistetaan äärimmäisen laadukkaista kosmetiikatuotteistaan tunnetussa Koreassa, ja sen teho perustuu marjoista ja yrteistä saataviin uutteisiin.

Kasvojen puhdistusgeelimme sisältämät mustikka-, rosmariini-, kamomilla-, ja soijapapu-uutteet ovat antioksidanttirikkaita ja ravitsevia ainesosia, jotka kirkastavat ja kostetuttavat kasvojasi tehokkaasti. Niasiiniamidi puolestaan ehkäisee tehokkaasti aknen syntyä ja ravitsee ihosoluja.

Core Face Wash tuoksuu raikkaalta sitrukselta, ja se sopii erinomaisesti osaksi päivittäistä ihonhoidon rutiiniasi. Sen voimakkaan antioksidanttiset ainesosat torjuvat ja hoitavat tulehduksia ja lievittävät allergioita, sekä ehkäisevät ikääntymisen merkkejä.





Exfoliant-kasvokuorinta

Sekä miesten että naisten kasvojen hellään mutta tehokkaaseen kuorintaan suosittelemme Daimon Barberin Exfoliant -kuorintavoidetta. Se sisältää hienorakenteista hohkakiveä joka siloittaa, hioo ja kirkastaa ihoasi. Se sisältää myös hunajaa ja propolista, jotka ravitsevat ja syväpuhdistavat kasvojasi kuorinnan yhteydessä. Exfoliant-käsittelyn jälkeen kasvosi tuntuvat pehmeiltä, sileiltä ja syväpuhdistetuilta.

Vinkki: Exfoliant-kasvokuorinta sopii erinomaisesti käytettäväksi myös ennen miesten parranajoa, sillä se kohottaa ihon karvoitusta estäen karvojen sisäänkasvua ja mahdollisia ihovaurioita.

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.