Näin saat sängestä tai lyhyestä parrasta tyylikkään helposti!

Lyhyellä parralla tai sängellä partaöljyn käyttö voi olla hankalaa, kun ilme jää helposti liian rasvaiseksi tai kiiltäväksi. Kutina pitäisi silti saada kuriin ja partakarvat ojennukseen!

 

Sänki tai lyhyt parta on omiaan tuomaan särmää osaksi ilmettäsi. Sen ei kuitenkaan tarvitse näyttää epäsiistiltä tai hoitamattomalta, sillä yksinkertaisella hoitorutiinilla pääsee pitkälle.

Joillekin miehille sänki on vain välietappi matkalla kohti pidempää partaa, mutta toisille lyhyen huoliteltu ilme sopii sellaisenaan. Erityisesti sänkivaiheessa parran säännöllinen huolto on tärkeää, sillä sen avulla vältät kutinan, hilseilyn ja sisäänpäin kasvaneiden karvojen kaltaiset ongelmat.

Esimerkiksi partaöljyn käyttö lyhyemmän parran tai sängen kanssa voi kuitenkin olla hankalaa: öljy jättää jälkeensä helposti liian rasvaisen tai kiiltävän ilmeen, jos parta ei ole vielä tarpeeksi pitkä tai tuuhea.

Partavoide pelastaa lyhyen parran!

Suosittelemme käyttämään sängelle tai lyhyelle parralle partavoidetta, joka tarjoaa tyylikkään mattailmeen hoitaen samalla sekä partaa että alla olevaa ihoa. Näin saat lyhyenkin parran näyttämään tuuhealta ja tyylikkäältä sekä tuntumaan miellyttävän pehmeältä. Mattailme takaa, ettei lyhyen parran tai sängen alla oleva iho näytä rasvaiselta tai kiiltävältä.

Dick Johnsonin oma partavoide sisältää lukuisia hoitavia ainesosia, jotka auttavat erityisesti parran alla olevaa ihoa voimaan hyvin. Muun muassa sheavoi, tyrniöljy, rauduskoivun mahla sekä karanjaöljy auttavat ihoa pysymään kosteutettuna, terveenä ja vapaana hilseestä, kutinasta sekä ärsytyksestä.


Lisäksi partavoide levittyy helposti iholle, ja se tuoksuu miellyttävältä viskivaniljalta. Käyttämällä partavoidetta päivittäin puhtaalle ja kuivalle iholle, saat terveen ja hyvinvoivan parran. Viimeistele parran ilme partaharjalla voiteen imeytymisen jälkeen.

Harja siistii parran, kuorii ihoa ja tehostaa kasvua!

Toinen tärkeä askel sängen hoitamisessa onkin juuri harjaus. Parran säännöllinen harjaaminen kuorii kuollutta ihosolukkoa parran alta sekä tehostaa pintaverenkiertoa, mikä puolestaan edesauttaa tehokasta ja tervettä parrankasvua. Ennen kaikkea parran harjaaminen tuntuu todella hyvältä!

Harjaa partaa aamuin, illoin tai tarpeen mukaan saadaksesi aikaan siistin ja huolitellun ilmeen. Parran harjaaminen partavoiteen tai -öljyn levittämisen jälkeen myös edesauttaa niiden tehokasta imeytymistä ihoon.

Dick Johnsonin oma partaharja valmistetaan Espanjassa artesaanikäsityönä.

Stubble bundle sängen avuksi!

Dick Johnsonin Stubble bundle tarjoaa kaikki tarvikkeet sängen hoitoon ja tyylittelyyn. Se sisältää hoitavan partavoiteen, kosteuttavan God Spray -suihkeen sekä parralle että kasvoille, ja tietysti Dick Johnsonin oman partaharjan. Tällä setillä ei voi mennä pieleen!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.