Dick Johnson Podcast: vieraana maastohiihtäjä Remi Lindholm!

Dick Johnson Podcastin ensimmäisessä jaksossa vieraili maastohiihtäjä Remi Lindholm. Rovaniemellä Suomen Cupin kultaa suksinut Lindholm laukoi haastattelussa suoria totuuksia hiihdosta, elämänfilosofiastaan ja perhetaustastaan.

 

Suorapuheisuudestaan tunnettu Remi Lindholm on ollut viime vuosina räväkkä tuulahdus tuppisuiseen hiihtomaailmaan. Lindholm nousi suuren yleisön tietoisuuteen sekä kotimaassa että maailmalla edustaessaan Suomea Pekingin talviolympialaisissa 2022, kun hiihtäjän penis pääsi jäätymään.

Lindholm paljastaa, ettei ole kuitenkaan ottanut useista jäätymisistä opikseen.

– On se aika monesti jäätynyt, aina sitä ei vaan viitsi sanoa.

Nykyisin Vuokatissa puolisonsa kanssa asuva Lindholm on kotoisin suomenruotsalaisesta perheestä Loviisasta. Sekä äiti Johanna että isä Glenn ovat myös entisiä ammattihiihtäjiä, ja Remi on suksinut laduilla pikkupojasta saakka.

– Äippä kävi joskus aikuisten MM-kisoissa. Päin persettä se kyllä veti!

Suomen Cupin kultamitalin jälkeen Remi paljastaa isänsä nöyrtyneen poikansa saavutusten edessä.

– Mä olen mies talossa nykyään.

Lindholm kertoo myös olevansa kiitollinen naisystävänsä tuesta, vaikka iso osa hiihtäjän vuodesta kuluukin ulkomailla leirellä ja kilpailuissa.

– En mä ihan hirveän hyvä poikaystävä ole sinänsä, mutta mä oon silleen keskiverto. Se riittää tässä asiassa.

Jakso on nauhoitettu keskiviikkona 24.4.2024

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.