PETTÄMÄTÖN AAMURUTIINI

Nyt tehdään äijälle hommat niin helpoksi kuin mahdollista. Kyyseessä on rautalangasta väännetty aamurutiini, josta on karsittu kaikki krumeluurit ja aurinkotervehdykset. Kukaan ei yökkäile, välttäle tai auo päätään kun seuraat vain ohjeita. Jos joku muija sattuu lukemaan tämän niin saa myös luvan huomauttaa omalle äijälle, että jotain on tainnut unohtua, jos hemmolta jää aamuisin joku askelista tekemättä. Vaihtoehtoisesti voit myös hapettaa äijän siihen paikkaan tai potkia pihalle mokoman pahan hajuisen vetelyksen. 

Etene numerojärjestyksessä. Jos olet kalju niin skippaa hiuksiin liittyvät toimenpiteet. Jos parta ei kasva niin unohda partavinkit. Joku saattaa nähdä näiden steppien lisäksi myös ekstra vaivaa aamuisin, mutta sen voi pitää omana tietona. Nyt keskitytään vain olennaiseen niin tyhmäkin ymmärtää. 

1. Aamusuihku

Levitä kosteaan päänahkaan ja hiuksiin aine, jossa lukee "shampoo". Huuhtele aine levityksen jälkeen ja lisää hoitoaine, joka nimensä mukaisesti hoitaa hiuksia ja tekee hiuksista mukavan tuntuiset. Anna hoitoaineen vaikuttaa sen aikaa kun peset yön soijat pois suihkugeelillä tai saippualla. Huuhtele koko vartalo ja huomioi erityisesti varpaanvälit, kainalot ja munat. 

Kylmä vesi virkistää aamuisin. Hiukset pysyvät terveenä, jos peset niitä riittävän usein. Liiallinen shampoon käyttö vaurioittaa hiusta.

2. Kuivaus

Kuivaa hiukset ja vartalo pyyhekuivaksi. Lisää puhtaaseen kainaloon dödöä. Lorauta hiusvettä tai suolasuihketta hieman kosteisiin hiuksiin ja kampaa hiukset tavoittelemaasi asentoon. Anna aineen vaikuttaa ja hiusten kuivua samalla kun juot vitun hyvän aamukahvin tai puet vaatteita. 

Hiusveden ja suolasuihkeen vaikutusta voi myös tehostaa käyttämällä fööniä. 

3. Hampaiden pesu

Palaa pesuhuoneeseen ja pese hampaat hammastahnalla. Tähän pitää käyttää vähintään 2 minuuttia. Lisätietoja hammaslääkäriltä, ei Dickiltä.

Pahan hajuiseen aamuhenkäykseen kannattaa käyttää suuvettä.

4. Ihon kosteutus

Iho kuivuu suihkun jälkeen. Kasvojen ihon tasapainoa on hyvä pitää yllä kosteuttavalla kasvovoiteella. Levitä kasvovoide kasvojen paljaalle iholle. Ota sopiva määrä partaöljyä kämmeniin ja levitä öljy puhtaaseen partaan sekä kosteuttamaan parran allaolevaa ihoa. Partaöljy tekee partakarvasta pehmeän ja hyvän tuoksuisen, parran allaolevasta ihosta terveen ja kostean. 

Älä anna ihon tottua liialliseen kosteusvoiteen käyttöön. Käytä voidetta vain kun sille on tarve. Harjaa pidempi parta, jotta saat öljyn levitettyä paremmin.

5. Hiusten tyylittely

Kun olet polttanut aamutoimiin sen verran aikaa, että hiuksesi ovat ehtineet kuivua, voit viimein lisätä hiuksiin muotoilutuotteen. Ota sopiva määrä vahaa tai pomadea kämmeniin ja työstä aine hiuksiin kauttaaltaan. Muotoile rento tyyli sormin tai huolitellumpi kampaus kammalla. 

Valitse muotoilutuote, joka sopii hiustyypillesi. Pidemmän parran muotoiluun sopii partavaha ja kampa.

6. Tuoksun lisäys

Nyt ei puutu enää kuin viimeinen silaus eli tuoksu. Valitse parfyymi ja suihkauta ainetta kaulalle ja ranteisiin. Tuoksu lisätään paljaalle iholle, ei vaatteisiin. Hajuvesi tahrii vaatteet eikä tuoksu kestä yhtä kauan kuin paljaalla iholla. 

Sitten ei muuta kuin ovi auki auki ja kohti ylivoimaa!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.